officeart horizontal  

 

Υγεία

Σάμος: Διαμαρτυρία εργαζομένων στην υγεία για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών

26 Αυγ, 2021 - 12:08
Σάμος: Διαμαρτυρία εργαζομένων στην υγεία για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών

Ενάντια στο νόμο 4820/2021 με τον οποίο η κυβέρνηση επιβάλλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, απειλώντας με αναστολή καθηκόντων, στέρηση μισθού, διαθεσιμότητα, τους ανεμβολίαστους, διαμαρτυρήθηκε σήμερα το πρωι ο Σύλλογος Εργαζομένων στο νοσοκομείο Σάμου. Η διαμαρτυρία έγινε στο πλαίσιο της Πανελλαδικής κινητοποίησης που διοργάνωσε η ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Στάμτη Φιλιππή, ''Οι μαχόμενοι υγειονομικοί έχουμε από την πρώτη στιγμή ταχθεί απερίφραστα υπέρ του μαζικού – καθολικού εμβολιασμού των υγειονομικών και όλου του πληθυσμού. Λέμε ΟΧΙ στο διαχωρισμό των εργαζομένων. Κατάργηση όλων των διατάξεων που με πρόσχημα την ανάγκη για καθολικό εμβολιασμό οδηγούν σε ποινές, στέρηση μισθού και απολύσεις.''

Έτοιμο το νοσοκομείο να αντιμετωπίσει τα κενά που θα προκύψουν

Σύμφωνα με τον Διοικητή του νοσοκομείου Σάμου κ. Νίκο Στεφανή οι ανάγκες που ενδεχομένος να  προκύψουν εστιάζονται κυρίως σε διοικητικό και λοιπό προσωπικό ενώ συνολικά εκτιμάται ότι θα είναι μικρώς ο αριθμός των περιπτώσεων όπου θα  επιβληθεί το μέτρο της διαθεσιμότητας. ''Σε κάθε περίπτωση το νοσοκομείο θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά'', τόνισε ο κ. Στεφανής. 

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software