officeart horizontal  

 

Υγεία

Βάλανε νέο αερόψυκτη στο χειρουργείο και ΤΩΡΑ θα έχουν κατάλληλες και ιδανικές συνθήκες για επεμβάσεις

19 Οκτ, 2023 - 10:10
Βάλανε νέο αερόψυκτη στο χειρουργείο και ΤΩΡΑ θα έχουν κατάλληλες και ιδανικές συνθήκες για επεμβάσεις

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του νοσοκομείου Σάμου κάνει γνωστή την τοποθέτηση ενός νέου αερόψυκτη προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Χειρουργείου, "εξασφαλίζοντας στις χειρουργικές αίθουσες μια σταθερή θερμοκρασία δημιουργώντας τις κατάλληλες και ιδανικές συνθήκες για τη διενέργεια χειρουργικών επεμβάσεων."  Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση η διοίκηση του νοσοκομείου μας λέει ότι μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν οι κατάλληλες και ιδανικές συνθήκες για τη διενέργεια χειρουργικών επεμβάσεων. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς η προμήθεια και εγκατάσταση ενός νέου αερόψυκτη ψύκτη τύπου trane CGAX 030 SE LN, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Χειρουργείου.

Ένα χρόνιο πρόβλημα του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου και πάγιο αίτημα των ιατρών – χειρουργών επιλύθηκε, εξασφαλίζοντας στις χειρουργικές αίθουσες μια σταθερή θερμοκρασία δημιουργώντας τις κατάλληλες και ιδανικές συνθήκες για τη διενέργεια χειρουργικών επεμβάσεων.

Η αξία του αερόψυκτου ψύκτη ανήλθε στις 41.874,30 ευρώ και ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου και το Υπουργείο Υγείας για τη σχετική επιχορήγησή μας.

Η Διοικήτρια

 Αφροδίτη Αγγέλη

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software