officeart horizontal  

 

Υγεία

Σακχαρώδης Διαβήτης και Τρίτη Ηλικία

2 Φεβ, 2024 - 09:02

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ανατολικής Σάμου, με παράρτημα ΡΟΜΑ, υλοποίησε την Τρίτη, 30/01/2024, δράση για τα εγγεγραμμένα μέλη ΚΑΠΗ του Δήμου, στο χώρο του «Συμβουλευτικού Σταθμού Άνοιας» με θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης και Τρίτη Ηλικία», με ομιλήτρια τη Διαβητολόγο του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, κα Μαρία Πελαγία Κουκούλη.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να λάβουν σφαιρική ενημέρωση για μια νόσο που απασχολεί σημαντική μερίδα του πληθυσμού, να πληροφορηθούν για την πρόληψη και τους παράγοντες που επηρεάζουν την εξέλιξη του σακχαρώδη διαβήτη, και παράλληλα  να μετρήσουν το σάκχαρό τους.  Η ομιλήτρια, με απλό και κατανοητό τρόπο επεξήγησε τους παράγοντες που οδηγούν στο μεταβολικό αυτό νόσημα, τους τύπους, τους γλυκαιμικούς στόχους και παρείχε  συστάσεις για την ρύθμισή του. Επίσης, με το πέρας της ομιλίας, δόθηκε η ευκαιρία να λυθούν οι απορίες του κοινού.

Τέλος ο Δήμος Ανατολκής Σάμου, ευχαρίστησε  θερμά, την ιατρό,κα Μαρία Πελαγία Κουκούλη για την ενδιαφέρουσα ομιλία της, την Επισκέπτρια Υγείας, κα Μαυρέλου Ελευθερία για την πολύτιμη συνδρομή της, καθώς και το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου «Ο Άγιος Παντελεήμονας», για τη συνεχή διάθεση για συνεργασία.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software