elenfrdeitrues
 • FROZE COCKTAIL ME ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ

  FROZE COCKTAIL ME ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ

  Η νέα πρόταση του Συνεταιρισμού Σάμου για «ΤΟ» cocktail του καλοκαιριού!

  Το όνομά του και μόνο, αναδεύει τις καλοκαιρινές μας προσμονές...

  Το χρώμα του, φραουλένιο και απαλοκόκκινο, χαϊδεύει τα μάτια...

  Κάθε του γουλιά, έχει γεύση από καλοκαίρι, ξενοιασιά, κέφι, χαμόγελα...

   

  Frosé: Ήρθε, για να μείνει! 

  SELANA 1

  Ροζέ ημίξηρο κρασί «Selana»*,Vin de  liqueur παλαιωμένο «Samos Anthemis»**,φράουλες, γρεναδίνη και πάγος... Ο συνδυασμός της φράουλας και του «vin de liqueur»  με το ροζέ κρασί, δίνουν μια ολόδροση και απολαυστική, γεύση από καλοκαίρι!

  Περισσότερα

 • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ « ΗΡΑΙΑ- ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ 2020»

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ « ΗΡΑΙΑ- ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ 2020»

  Το Φεστιβάλ «Ηραία – Πυθαγόρεια» συνεχίζει για 14η χρονιά τη δημιουργική πορεία του, δημιουργώντας σημαντικό έργο στο νησί της Σάμου, προωθώντας τις αξίες του πολιτισμού της αρχαίας Ιωνίας, αλλά και την ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού τουλάχιστον για 5.000 χρόνια στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου. Με θεματικές ενότητες που ξεκινούν από τη Φιλοσοφία, την Αστροφυσική και γενικότερα την επιστημονική εξέλιξη, αναδεικνύουμε τον τόπο και τα άξια τέκνα που γεννήθηκαν σε αυτόν (Πυθαγόρας, Αρίσταρχος, Επίκουρος κ.α). Τιμούμε τον τόπο στον οποίο γεννήθηκε η επιστήμη, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας καλλιεργήθηκε η έννοια της αιτιοκρατίας, στην προσπάθεια του ανθρώπου να εξηγήσει τα φυσικά φαινόμενα. Παράλληλα με τις εκδηλώσεις αυτές, θα πραγματοποιηθούν  εκδηλώσεις λόγου και τέχνης, μουσικές βραδιές αλλά και θεατρικές παραστάσεις.

  Περισσότερα

0
0
0
s2smodern

Στηριζόμενοι στο καλό όνομα που μπορεί να έχει ένας γιατρός, ειδικά σε μια μικρή κοινωνία, απατεώνες βρήκαν τον τρόπο να κερδίζουν λεφτά εξαπατώντας επιχειρηματίες στη Σάμο. Συγκεκριμένα:

Άγνωστος τηλεφωνεί σε εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων και προσποιούμενος ότι είναι  γνωστός καρδιολόγος της Σάμου, ζητά ένα αυτοκίνητο για δικό του πρόσωπο το οποίο όμως θα το πληρώσει ο ίδιος. Μάλιστα προσπαθεί η κράτηση αυτή να γίνει κοντά στο Σαββατοκύριακο όπου οι τράπεζες είναι κλειστές.

Αφού γίνει η κράτηση και υποτίθεται ότι έχει βάλει τα χρήματα στον λογαριασμό της εταιρείας, στη συνέχεια καλεί την εταιρεία λέγοντας τους ότι έχει κάνει λάθος κατάθεση και ζητά να του επιστραφούν τα χρήματα της διαφοράς. Αν για παράδειγμα το ποσό ήταν 200 (διακόσια) ευρώ, ισχυρίζονταν ότι έβαλε 2000 και ζήταγε 1.800 πίσω.  Για να γίνει πιστευτός μάλιστα ο απατεώνας στέλνει με email μια πλαστή απόδειξη κατάθεσης. Οι ιδιοκτήτες βεβαια δεν βλέπουν τα χρήματα στον λογαριασμό τους αλλά ο απατεώνας συνήθως επιμένει ότι ''θα τα δείτε την Δευτέρα''.

Οι πιο ... υποψιασμένοι από τους επαγγελματίες αντιλαμβάνονται οτι προκειται για απάτη και ενημερώνουν την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου, κάποιοι απο αυτούς επικοινωνούν και με τον ίδιο τον ... πραγματικό γιατρό.

Άλλοι όμως την πατάνε και επιστρέφουν λεφτά σε λογαρισμό που τους δίνεται από τον απατεώνα.

Ο γιατρός, του οποιου το όνομα χρησιμοποιούν, έχει καταθέσει μήνυση στις αρχές αν και μέχρι σήμερα δεν έχουν υπάρξει συλλήψεις. Η αστυνομία έχει στην διάθεση της τραπεζικό λογαριασμό και αριθμό κινητού τηλεφώνου τα οποία φαίνεται να έχουν χρησιμοποιηθεί από τον δράστη. 

e-genius.gr ...intelligent web software