elenfrdeitrues
 • Γ. Στάντζος: ''Οι ψυχές όλων μας είναι η ασπίδα του έθνους'', ''Σήμερα μίλησε ο κόσμος των νησιών μας''

  Γ. Στάντζος: ''Οι ψυχές όλων μας είναι η ασπίδα του έθνους'', ''Σήμερα μίλησε ο κόσμος των νησιών μας''

  ΣΑΜΟΣ- Μαζικά ο κόσμος της Σάμου διαμαρτυρήθηκε στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων στο Βορειο Ανατολικό Αιγαίο για την αυξανόμενη πίεση του μεταναστευτικού-προσφυγικού στα νησιά. ''Οι ψυχές όλων μας είναι η ασπίδα του έθνους'' δηλώνει μεταξύ άλλων ο Δημαρχος Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

  Περισσότερα

 • Σύνδεση της Σάμου με τρία Γερμανικά αεροδρόμια για το καλοκαίρι 2020

  Σύνδεση της Σάμου με τρία Γερμανικά αεροδρόμια για το καλοκαίρι 2020

  Nέες συνδέσεις με Ελλάδα εισήγαγε στο θερινό πρόγραμμα πτήσεων του 2020 η Condor, μετά και την επιστροφή της εταιρίας στην αγορά του Βερολίνου. Η εξέλιξη αυτή έχει ως αποτέλεσμα την σύνδεση της Σάμου με (3) τρία Γερμανικά αεροδρόμια για το προσεχές καλοκαίρι. Αναλυτικά:

  Περισσότερα

 • Τι αλλάζει το 2020 για τις αποδείξεις στις ηλεκτρονικές δαπάνες

  Τι αλλάζει το 2020 για τις αποδείξεις στις ηλεκτρονικές δαπάνες

  Αλλαγές με την είσοδο του νέου χρόνου στην συλλοφγή αποδείξεων στις ηλεκτρονικές δαπάνες, καθώς οι e-δαπάνες αποσυνδέονται από το αφορολόγητο και στο κυνήγι τους μπαίνουν όλοι οι φορολογούμενοι, αφού όλα τα εισοδήματα, απ’ όλες τις πηγές, θα προστίθενται και το 30% του συνολικού εισοδήματος θα πρέπει να καλύπτεται από ηλεκτρονικές πληρωμές.

  Περισσότερα

0
0
0
s2smodern

Η κορυφαία εταιρεία outdoor ένδυσης και εξοπλισμού The North Face πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά, παρουσιάζοντας την πιο προηγμένη τεχνολογία αδιάβροχων και διαπνεόντων μεμβρανών στην σειρά προϊόντων της, Futurelight.

4 Futurelight Event The North Face

Από αριστερά: Senior Executive Sales Representative The North Face Κυριάκος Πολυχρονόπουλος, ιδρυτής Alpamayo Pro Σίμος Τσακίρης, Αρχηγός Αναβάσεων ΕΟΟΑ και explorer της The North Face Νίκος Τόδουλος, υπεύθυνος marketing The North Face Γιάννης Κοντοχρήστος, αλπινίστρια και μέλος του ΑΟΣ Βανέσα Αρχοντίδου, Brand Manager The North Face Ηλίας Κανάκης (credit: The North Face)

Παρουσία δημοσιογράφων, στελεχών της αγοράς, πλήθος επώνυμων αθλητών και ανθρώπων του outdoor, η The North Face παρουσίασε την κορυφαία τεχνολογία Futurelight στο εμβληματικό κατάστημα για κάθε λάτρη των σπορ περιπέτειας και των αθλημάτων αντοχής Alpamayo Pro. Ο Brand Manager της The North Face κ. Ηλίας Κανάκης καλωσόρισε τον κόσμο από την πλευρά του Brand και του ομίλου της VF, ενώ αντίστοιχα την εκδήλωση χαιρέτισε ο ιδρυτής του Alpamayo Pro, κ. Σίμος Τσακίρης. Υπό τον συντονισμό του υπεύθυνου marketing της The North Face, κ. Γιάννη Κοντοχρήστου, ο Senior Executive Sales Representative της εταιρείας, κ. Κυριάκος Πολυχρονόπουλος ανέλαβε την παρουσίαση των τεχνικών χαρακτηριστικών της νέας τεχνολογίας Futurelight, ενώ ο Αρχηγός Αναβάσεων της ΕΟΟΑ και explorer της The North Face, Νίκος Τόδουλος, καθώς και η κορυφαία Ελληνίδα αλπινίστρια, Βανέσα Αρχοντίδου (μέλος του ΑΟΣ) που έχει κατακτήσει ήδη τις 6 από τις 7 υψηλότερες κορυφές του κόσμου με πιο πρόσφατη αυτή του Έβερεστ, μίλησαν για την εμπειρία τους από την χρήση των καινοτόμων προϊόντων της The North Face.

3 Futurelight Event The North Face

Παρουσίαση των χαρακτηριστικών της τεχνολογίας Futurelight από τον Senior Executive Sales Representative της The North Face, κ. Κυριάκο Πολυχρονόπουλο (credit: The North Face)  

Υπό τις ροκ μουσικές του ραδιοφωνικού παραγωγού του Red FM 96.3, Χρήστου Παπαδά, οι καλεσμένοι ταξίδεψαν στο μέλλον και ανακάλυψαν πρώτοι, τα χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα της νέας τεχνολογίας, έχοντας την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να αισθανθούν τη νέα σειρά προϊόντων.

2 Futurelight Event The North Face

Παρουσίαση της νέας τεχνολογίας Futurelight από την The North Face (credit: The North Face)  

Η The North Face, έφερε την επανάσταση στον χώρο του outdoor με την τεχνολογία Futurelight, καθώς η σειρά προϊόντων προσφέρει απόλυτη διαπνοή, έχει μοναδική αδιαβροχοποίηση, διαθέτει εξαιρετική αίσθηση, με αποδεδειγμένη ανθεκτικότητα και έχει πάντα ως γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος. Το νέο αναπνεύσιμο αδιάβροχο υλικό έρχεται να αλλάξει το μέλλον των αθλητικών υφασμάτων. Για πρώτη φορά, αναπτύχθηκε ένα προηγμένο υλικό με τη χρήση της καινοτόμου τεχνολογίας “Nanospinning” η οποία επέτρεψε στους σχεδιαστές της εταιρίας να προσθέσουν το χαρακτηριστικό της διαπερατότητας αέρα στη μεμβράνη του υφάσματος.

Το ύφασμα Futurelight γεννήθηκε στα βουνά και εμπνεύστηκε από την παγκόσμια ομάδα αθλητών της The North Face που αναζητούν στον αδιάβροχο εξοπλισμό τους αυξημένη απόδοση και αναπνευσιμότητα. Με τις αυστηρότερες δοκιμές αξιολόγησης υλικών δημιουργήθηκε το κορυφαίο επίπεδο των προϊόντων Futurelight.

Προϊόντα της The North Face θα βρείτε στα καταστήματα της εταιρείας:

The North Face, Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37, Μαρούσι 151 23, Ελλάδα

The North Face, Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ εθνικής οδού, Α/Δ Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών, Θεσσαλονίκη 570 01, Ελλάδα

Καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

e-genius.gr ...intelligent web software