elenfrdeitrues
 • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΓΡΙΠΗ

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΓΡΙΠΗ

  Η γρίπη αποτελεί ένα μεταδοτικό νόσημα του αναπνευστικού συστήματος, το οποίο προκαλείται από διάφορους ιούς γρίπης (A,B και C). Στη δική μας περιοχή εκδηλώνεται συνήθως το χειμώνα και τις αρχές της άνοιξης. Μπορεί να προκαλέσει από ήπια έως πολύ σοβαρή νόσο, η οποία ενδεχομένως να απαιτήσει νοσηλεία στο νοσοκομείο. Τα συμπτώματα εμφανίζονται ξαφνικά και μπορεί να είναι μερικά ή και όλα από τα παρακάτω:

  Περισσότερα

 • Σύνδεση της Σάμου με τρία Γερμανικά αεροδρόμια για το καλοκαίρι 2020

  Σύνδεση της Σάμου με τρία Γερμανικά αεροδρόμια για το καλοκαίρι 2020

  Nέες συνδέσεις με Ελλάδα εισήγαγε στο θερινό πρόγραμμα πτήσεων του 2020 η Condor, μετά και την επιστροφή της εταιρίας στην αγορά του Βερολίνου. Η εξέλιξη αυτή έχει ως αποτέλεσμα την σύνδεση της Σάμου με (3) τρία Γερμανικά αεροδρόμια για το προσεχές καλοκαίρι. Αναλυτικά:

  Περισσότερα

 • Τι αλλάζει το 2020 για τις αποδείξεις στις ηλεκτρονικές δαπάνες

  Τι αλλάζει το 2020 για τις αποδείξεις στις ηλεκτρονικές δαπάνες

  Αλλαγές με την είσοδο του νέου χρόνου στην συλλοφγή αποδείξεων στις ηλεκτρονικές δαπάνες, καθώς οι e-δαπάνες αποσυνδέονται από το αφορολόγητο και στο κυνήγι τους μπαίνουν όλοι οι φορολογούμενοι, αφού όλα τα εισοδήματα, απ’ όλες τις πηγές, θα προστίθενται και το 30% του συνολικού εισοδήματος θα πρέπει να καλύπτεται από ηλεκτρονικές πληρωμές.

  Περισσότερα

 • Αρχική
 • Νέα Σάμος
 • Το διάσημο SAMOS NECTAR 1980 σε δύο από τα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου
0
0
0
s2smodern

Το Samos Nectar εσοδείας 1980 είχε εντυπωσιάσει πριν λίγα χρόνια την Master of Wine Jancis Robinson, όπως και τους λοιπούς Masters of Wineπου είχαν παρευρεθεί στην 60η επετειακή εκδήλωσή τους.

 

Ανάμεσα σε 41 κορυφαίας ποιότητας κρασιά από όλο τον κόσμο, που είχαν ειδικά επιλεγεί για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, το Samos Nectar βγήκε πρώτο με βαθμολογία 19/20, φέρνοντας το σαμιώτικο κρασί αλλά και την Ελλάδα στο επίκεντρο ενδιαφέροντος των «ειδικών του κρασιού».

Πρόσφατα, το ίδιο εκπληκτικό κρασί, το Samos Nectar 1980 προστέθηκε στη λίστα δύο διάσημων εστιατορίων του Λονδίνου, στο «The Cinnamon Club» και στο «Chiltern Fire house».

Το παλαιωμένο αυτό Μοσχάτο Σάμου, με την καταπληκτική πολυπλοκότητα και την αξιοσημείωτη οξύτητα, σερβίρεται σε ποτήρι για τους εκλεκτούς οινολάτρες που το επιλέγουν και δηλώνουν ότι «αποτελεί εμπειρία για τις αισθήσεις».

Το The Cinnamon Club, , θεωρείται εδώ και χρόνια «must» στο Λονδίνο λόγω της μακρόχρονης ιστορίας του και των εκπληκτικών παραδοσιακών Ινδικών συνταγών, με πινελιές δημιουργικής κουζίνας, που προσφέρει στους πελάτες του. O Head Chef Rakesh Ravidran Nair και ο Executive Chef Vivek Singh είναι γνωστοί για τις πρωτοποριακές και δημιουργικές συνταγές οι οποίες εντυπωσιάζουν τόσο, όσο και ο μεγαλόπρεπος χώρος του εστιατορίου.

Το Chiltern Firehouse, είναι ονομαστό ως στέκι διασήμων προσωπικοτήτων του κινηματογράφου αλλά και της πολιτικής. Σύμφωνα με το επίσημο site του εστιατορίου, οι συνταγές του Chef Nuno Mendes (Michelinstar)έχουν δοκιμαστεί από πολιτικούς όπως ο Μπιλ Κλίντον και ο Τόνυ Μπλαιρ αλλά και από ηθοποιούς όπως ο Ορλάντο Μπλουμ και η Λίντσεη Λόχαν. H κουζίνα του έχει επιρροές αμερικανικής κουζίνας, με συνταγές αναγεννημένες και με έμφαση στην εποχικότητα και την υγιεινή διατροφή. Εντυπωσιακή είναι και η ανοιχτή κουζίνα στον χώρο του εστιατορίου.

Σε αυτά τα δύο εκλεκτά και διεθνώς αναγνωρισμένα εστιατόρια, το σαμιώτικο κρασί του ΕΟΣ Σάμου, το μοναδικό SamosNectar εσοδείας 80 κάνει την τιμητική του εμφάνιση και… κλέβει –όπως πάντα- τις εντυπώσεις!

e-genius.gr ...intelligent web software