officeart horizontal  

 

Αφιερώματα

Summer in samos, η όμορφη πλευρά της Σάμου

24 Σεπ, 2018 - 10:09
Summer in samos, η όμορφη πλευρά της Σάμου

Το νησί της Σάμου είναι ένα απο τα ωραιότερα νησιά του κόσμου και σε αυτή την διαπίστωση  δεν υπάρχει καμία απολύτως υπερβολή. Άλλωστε μπορείτε να το δείτε με τα μάτια σας. 

Για την ... οπτική επιβεβαίωση φροντίζουν οι διαχειριστές και φυσικά τα μέλη της ομάδας Summer in Samos στον γνωστό χώρο κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες φωτογραφίες απο υπέροχα τοπία της Σάμου και ξεχωριστά ''κλίκ'' που να είσαι σίγουρους ότι θα βάλουν το νησί στην λίστα με τους επόμενους ταξιδιοτικούς σου προορισμούς.

Το Summer in Samos είναι μια ομάδα ανθρώπων με περίπου 60.000 μέλη (οκ είναι μεγάλη ομάδα) και παρότι πρόκειται για μια καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία έχει σιγά σιγά μετατραπεί σε έναν αξιόλογο ...''πρεσβευτή'' της Σάμου στο διαδικτυακό σύμπαν. 

Χιλιάδες άνθρωποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθημερινά παίρνουν μια πρώτη, εικονική, άποψη του νησιού ενώ πολλοί είναι αυτή που παρακινούνται να το επισκεφθούν. 

Πέρα από τις φωτογραφίες μπορείς να αναζητήσεις και πληροφορίες που θα σου δοθούν με απλόχερη υπευθυνότητα και ευγένεια. Περισσότερα εδώ

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software