Βίντεο και φωτογραφίες από τη «Λευκή Νύχτα» στη Σάμο

0
0
0
s2smodern

Σάμος

Ο στόχος επετεύχθη: «Λευκή Νύχτα» στην πόλη της Σάμου(29\07) από τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου, το Σύλλογο Εστίασης και Ψυχαγωγίας και το Δήμο Σάμου. Κάθε χρόνο και καλύτερα, με άψογη διοργάνωση και πλήθος κόσμου από όλο το νησί να δίνουν παλμό, χαρά και «φως» το βράδυ του Σαββάτου. 

Από νωρίς τα μαγαζιά είχαν βάλει τα «λευκά» τους αλλά και τις καλύτερες τιμές τους για το αγοραστικό κοινό, ενώ ο εμπορικός πεζόδρομος γέμισε μυρωδιές, μουσική και χορό.

samostimes lefki nyxta2

Εκδηλώσεις για όλα τα γούστα και ηλικία σε κάθε τετράγωνο, ενώ επίκεντρο υπήρξε η πλατεία Πυθαγόρα όπου πραγματοποιήθηκε μια σημαντική βράβευση από τον Δήμο Σάμου στους αθλητές-τριες και των προπονητών τους, που συμμετείχαν στους 51ους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες στο Κάουνας της Λιθουανίας, όπου η Βάλια Νιτσόλα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Laser 4.7 της Ιστιοπλοΐας.

samostimes vraveusi

Οι παράλληλες δράσεις, μουσικά σχήματα, Latin, επίδειξη Kick Boxing, έδιναν την αίσθηση μιας τουριστικής πόλης η οποία ψάχνει αφορμή για να ζωντανέψει, να εκτονωθεί και να διασκεδάσει, κάτι που επιδίωξαν και τελικά πέτυχαν οι διοργανωτές.

samostimes lefki nyxta3

«Λευκή Νύχτα» μια εκδήλωση θεσμός σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες με στόχο να ζωντανεύει η πόλη αλλά και να δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές, παράλληλα με την διασκέδαση, αγορών με μεγάλη έκπτωση.

samostimes lefki nyxta

e-genius.gr ...intelligent web software