'Εκθεση με θέμα το «ΝΕΡΟ» απο την ΦΩΤ.Ο.Σ

0
0
0
s2smodern

Σάμος

 

Για δεύτερη χρονιά τα μέλη της ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΜΟΥ- ΦΩΤ.Ο.Σ. πραγματοποιούν την ετήσια ομαδική τους έκθεση στον ιδιαίτερο προαύλιο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σάμου από 28 Ιουλίου - 2 Αυγούστου 2017(ώρες: 20:00 - 23:00).

samostimes fotos2

Με κυρίαρχο θέμα το «Νερό», σαραντατρείς(43) ερασιτέχνες και μη , φωτογράφοι αποτυπώνουν με την δική τους ματιά το υγρό στοιχείο.

 samostimes fotos3a

Η φωτογραφική ομάδα Σάμου ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2013 . «Ο σκοπός της είναι καλλιτεχνικός , πολιτιστικός ,εκπαιδευτικός και να φέρει κοντά τους ανθρώπους που ως κοινό έχουν την αγάπη για την φωτογραφία με ανταλλαγή απόψεων, την επιμόρφωση και την τεχνική και αισθητική εξέλιξη», όπως μας ενημερώνουν οι υπεύθυνοι μέσα από την σελίδα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

samostimes fotos4

Κατά την διάρκεια του χειμώνα πραγματοποιούν σεμινάρια τεχνικής φύσεως , ενώ δεν παραλείπουν τις εξορμήσεις για τις λεγόμενες «φωτοβόλτες» συνδυάζοντας την καλλιτεχνική τους φύση με την καλή παρέα.

Είμαι το νερό. Κοιμίζω μέσα μου ουρανούς. Κόσμους βλέπω. Θεούς γνωρίζω. Σαν αγάπη καθρεφτίζω και στοχάζομαι σα νους. (Ζ.Παπαντωνίου).

Κάπως έτσι καθρεφτίζουν τις δικές τους απόψεις για την πηγή της ζωής, το «Νερό » ,τα μέλη του ΦΩΤ.ΟΣ μέσα απο την έκθεση τους η οποία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι 2 Αυγούστου.

 

e-genius.gr ...intelligent web software