officeart horizontal  

 

Αφιερώματα

Ο Τεντ Σαράντος από την Σάμο μια ανάσα από το τιμόνι του Netflix

17 Ιουλ, 2020 - 10:07
Ο Τεντ Σαράντος από την Σάμο μια ανάσα από το τιμόνι του Netflix

Ο Τεντ Σαράντος, με καταγωγή από την Σάμο έγινε το νούμερο δυο στο Netflix. Η Netflix Inc προήγαγε χθες τον υπεύθυνο περιεχομένου της, τον Τεντ Σαράντος, στη θέση του συνδιευθύνοντος συμβούλου. Έτσι, ο Σαράντος που έχει εμπειρία 20 χρόνων εργασίας στην εταιρία, προδιαγράφεται για να διαδεχτεί τον ιδρυτή της, τον Ριντ Χάστινγκς. Η προαγωγή αυτή έγινε σε μια περίοδο που η Netflix εκτιμά ότι θα καταγραφεί επιβράδυνση της αύξησης του αριθμού των συνδρομητών της την περίοδο της πανδημίας COVID-19, σε ποσοστό μεγαλύτερο από την εκτίμηση της εφημερίδας “The Wall Street Journal” για το τρίτο τρίμηνο του 2020, με συνέπεια τη μείωση της τιμής των μετοχών της κατά 9,5%.

 Ο Σαράντος θα εξακολουθήσει να έχει ηγετικό ρόλο στο χειρισμό ζητημάτων που σχετίζονται με το περιεχόμενο των εκπομπών και ταινιών της Netflix.
Σε μία ανάρτησή του ο Χάστινγκς δήλωσε ότι “δεν σχεδιάζει να απομακρυνθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα μείνω στη Netflix για την επόμενη δεκαετία,” έγραψε ο Χάστινγκς.Από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, η Netflix εκτιμά ότι θα προσθέσει 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές στο πελατολόγιο της σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι αναλυτές ανέμεναν κατά μέσο όρο 5,3 εκατομμύρια συνδρομητές.

Ποιος είναι ο Τεντ Σαράντος 

Ο Τεντ Σαράντος γεννήθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα. Πατέρας του ήταν ο Τεντ Σαράντος ο οποίος ήταν ηλεκτρολόγος. Είναι το 4ο από τα 5 παιδιά της οικογένειας. Ο προπάππος του ήταν από την Σάμο και έφτασε στις ΗΠΑ μικρό παιδί. Η οικογένειά του αρχικά λεγόταν Καρυωτάκη αλλά το άλλαξαν σε Σαράντος.

Ο Τεντ Σαράντος από μικρός ήτα  ανήσυχος. Όταν έγραφε στηνε εφημερίδα του σχολείου του πήρε συνέντευξη από τον διάσημο Εντ Άσνερ. Ο άνθρωπος αυτός τον λάτρεψε και τον έβαλε στην βιομηχανία του κινηματογράφου.

Κάποια στιγμή έφτασε να διευθύνει 8 τέτοιου είδους καταστήματα μέχρι που έγινε στέλεχος της μεγαλύτερης εταιρείας διανομής  βιντεοκασετών στις ΗΠΑ. Ήταν τόσο σπουδαίος σε αυτό που έκανε που συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις για την μετάβαση της εταιρείας από την κασέτα VHS στο DVD.

Το 1999 γνωρίστηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Netflix, Ριντ Χάστινγκς και πήρε μεταγραφή για την εταιρεία αυτή το 2000. Και πλέον είναι μια ανάσα από την κορυφή.

https://www.newsit.gr/kosmos/o-tent-sarantos-apo-tin-samo-mia-anasa-apo-to-timoni-tou-Netflix/3070527/

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software