officeart horizontal  

 

Αφιερώματα

Speakeasy, ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων ξεκινά

9 Σεπ, 2021 - 02:09
Speakeasy, ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων ξεκινά

Ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων ξεκινά με την σειρά υγρών αναπλήρωσης Speakeasy.

Ετοιμαστείτε για μια απολαυστική, ιστορική διαδρομή στην καρδιά της Αμερικής που είναι φημισμένη για την καπνική της παράδοση.

Η σειρά υγρών αναπλήρωσης Speakeasy αποτελείται από έξι γεύσεις Havana, El Paso, Caracas, Tijuana, Bogota και La Plata που η ονομασία τους προέρχεται από τις διάσημες πόλεις της Νότιας Αμερικής. Μας μεταφέρει πίσω στον χρόνο και ενσωματώνει τις πιο ξεχωριστές αποχρώσεις καπνού προσφέροντας μας την πιο ρεαλιστική και γνήσια γεύση θυμίζοντας έντονα, υγρά ΝΕΤ (Natural Extract Tobacco) με εξαιρετική ποιότητα χωρίς κατάλοιπα στις αντιστάσεις.

Πρόκειται για ένα μοναδικό πάντρεμα της ιστορίας με την γεύση που κάθε ατμιστής έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει μιας και η τιμή των υγρών αναπλήρωσης Speakeasy είναι ιδιαίτερα προσιτή. Τα υγρά εμφιαλώνονται σε μπουκάλι των 60ml με 20ml συμπυκνωμένου αρώματος που ο ατμιστής καλείται να φτιάξει στην επιθυμητή σύσταση γλυκερίνης, προπυλενογλυκόλης και νικοτίνης.

Η σειρά Speakeasy πλαισιώνεται από αρώματα από γνωστές ποικιλίες Virginia, σκούρων και παραδοσιακών καπνών που συνδυάζονται αρμονικά με γλυκές γεύσεις όπως βανίλια, αμαρέτο και καραμέλα. Μια μοναδική εμπειρία αυστηρά για τους λάτρεις των καπνικών, φτιαγμένη περίτεχνα τόσο για νέους ατμιστές όσο και για τους βετεράνους που αναζητούν την ατόφια παραδοσιακή γεύση καπνού.

Για τους λάτρεις των γεύσεων στα υγρά αναπλήρωσης https://www.replacesmoke.com/eshop/ygra-anaplirosis σίγουρα στο εμπόριο μπορείτε να ανακαλύψετε μοναδικά αρώματα. Η σειρά υγρών αναπλήρωσης Speakeasy είναι πολλά υποσχόμενη και εξελίσσεται συνεχώς, απογειώνοντας την εμπειρία του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Αναμφισβήτητα, θα σας πάρει αρκετό χρόνο μέχρι να καταλήξετε στις αγαπημένες σας γεύσεις καθώς σίγουρα θα δοκιμάσετε πολλές εταιρείες υγρών αναπλήρωσης αλλά και γεύσεις προκείμενου να βρείτε αυτά που σας ικανοποιούν τόσο γευστικά όσο και οικονομικά.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο https://www.replacesmoke.com/ σε συνδυασμό με την αγαπημένη σας γεύση θα σας χαρίσουν ένα ευχάριστο συναίσθημα και όπως έχουν δείξει έρευνες, το ηλεκτρονικό τσιγάρο βοηθά στην μείωση του καπνίσματος. Ωστόσο, η σειρά Speakeasy που έχει ήδη ξεχωρίσει, προσφέρει ρεαλιστική και γνήσια γεύση με κορυφαία ποιότητα, που κάθε ατμιστής θα εκτιμήσει και θα ευχαριστηθεί. Μπορείτε να ανακαλύψετε σε διάφορα καταστήματα στο εμπόριο την σειρά υγρών αναπλήρωσης Speakeasy και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software