officeart horizontal  

 

Αφιερώματα

5 tips για να διαλέξετε τα σουτιέν σας

9 Οκτ, 2021 - 10:10
5 tips για να διαλέξετε τα σουτιέν σας

Τα σουτιέν είναι από τα πιο απαραίτητα και χρήσιμα κομμάτια που υπάρχουν στην ντουλάπα μας. Βέβαια δεν είναι πάντα εύκολο να διαλέξουμε τι είναι κατάλληλο για εμάς. Γι’ αυτό και έχουμε συγκεντρώσει εδώ μερικά tips σχετικά με όσα θα ήταν καλό να κάνετε, αλλά και να αποφύγετε σε ό,τι αφορά την επιλογή του συγκεκριμένου εσωρούχου.

Κάντε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο πριν πάτε για ψώνια

Είναι σημαντικό να κάνετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο πριν πάτε για ψώνια. Και αυτό επειδή υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια, στυλ και χρώματα που είναι απολύτως λογικό να μην έχετε ιδέα τι να επιλέξετε όταν βρίσκεστε στο εκάστοτε κατάστημα. Μια γρήγορη αναζήτηση για να δείτε τι υπάρχει και τι ταιριάζει περισσότερο με το δικό σας στυλ, θα σας λύσει αυτό το βασικό πρόβλημα.

Μάθετε τις διαστάσεις σας

Είναι απολύτως απαραίτητο να μάθετε τις διαστάσεις σας. Δηλαδή, του θώρακα και του στήθους σας. Θα πρέπει να δώσετε βάση στο να μην «κολυμπά» το στήθος σας στο εσώρουχο και η μπανέλα, αν υπάρχει, να μην κόβει το δέρμα σας και να συγκρατεί το στήθος σας χωρίς να πονάτε. Επίσης, μην μετρηθείτε μόνο μία φορά! Το σώμα σας αλλάζει.

Μην δένετε τα σουτιέν στην εσωτερική θέση

Όταν διαλέγετε εσώρουχα είναι σημαντικό να μην δένετε τα σουτιέν στην εσωτερική θέση. Και αυτό επειδή όσο περισσότερο τα φοράτε, τόσο ανοίγουν. Όταν τα δοκιμάζετε, κουμπώστε τα στη μεσαία θέση, ώστε να έχετε περιθώριο να τα σφίξετε μελλοντικά.

Μην βασίζεστε στο κόστος για την ποιότητα

Μην βασίζεστε στο κόστος για την ποιότητα, γιατί πολύ απλά μπορεί να μην την αντιπροσωπεύει. Ένα πιο φθηνό εσώρουχο μπορεί να είναι εξίσου ποιοτικό, βολικό και αισθητικά ωραίο με ένα ακριβό ή ένα ακριβό να μην είναι τόσο καλό.

Μην σας αγχώνει το σώμα σας

Δεν πρέπει να σας αγχώνει το σώμα σας όταν διαλέγετε εσώρουχα. Πιο συγκεκριμένα, το μέγεθος του στήθους σας. Το σώμα σας είναι μοναδικό και υπάρχουν σίγουρα εσώρουχα που θα το κολακεύουν σωστά. Να θυμάστε επίσης πως η ασυμμετρία στο στήθος είναι φυσιολογική. Οπότε το σημαντικό είναι να διαλέξετε κάτι που σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητα από το μέγεθός του.

Bonus tips:

Ταιριάξτε τα εσώρουχα με τα ρούχα

Ταιριάξτε τα εσώρουχα με τα ρούχα. Αυτό σημαίνει πως αν φορέσετε μια σκουρόχρωμη μπλούζα ή ένα σκούρο φόρεμα που φεγγίζει κάπως, ένα λευκό εσώρουχο θα φαίνεται και θα τραβά την προσοχή. Αντίστοιχα, το ίδιο θα συμβεί αν φορέσετε ανοιχτόχρωμα ρούχα με σκούρα εσώρουχα.

Επενδύστε σε ένα strapless

Επενδύστε σε ένα strapless, γιατί θα σας λύσει τα χέρια. Είναι κατάλληλο σχεδόν για τα πάντα. Από φορέματα και μπλούζες χωρίς ώμους, μέχρι tank tops κ.ο.κ.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software