officeart horizontal  

 

Άρθρα

Επιλέγοντας τον σωστό καναπέ κατά τη διακόσμηση του σπιτιού σας

17 Οκτ, 2021 - 12:10
Επιλέγοντας τον σωστό καναπέ κατά τη διακόσμηση του σπιτιού σας

Η αγορά καναπέ, πολυθρόνας ή σετ επίπλων είναι μια σημαντική επένδυση, οπότε λάβετε υπόψη σας πολλά περισσότερα από την απλή εμφάνιση. Σημαντικό χαρακτηριστικό στο οποίο θα πρέπει να δώσετε επίσης μεγάλη βαρύτητα είναι το μέγεθος, η άνεση, η κατασκευή και ο τύπος του καλύμματος.

Η δυσφορία που νιώθετε όταν κάθεστε σε έναν φθαρμένο ή κακοφτιαγμένο καναπέ ή πολυθρόνα είναι πολύ οικεία. Ένας καναπές με σπασμένα ελατήρια ή μαξιλάρια πλάτης που έχουν τόσο λίγη επένδυση που νιώθετε σαν να κάθεστε απευθείας στη βάση είναι άβολα και, αν κάθεστε σε αυτόν για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να οδηγήσει σε ενοχλητικούς πόνους.

Επομένως, τα άνετα και επαρκή καθίσματα στο σαλόνι είναι μια απαραίτητη αγορά και επένδυση για το σπίτι σας. Εάν ο καναπές και οι καρέκλες σας είναι φθαρμένοι ή δεν αισθάνεστε άνετα, η αγορά νέων θα πρέπει να βρίσκεται ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων σας κατά την αναδιακόσμηση. Όπως και με τις περισσότερες αγορές, το κόστος αντικατοπτρίζει την ποιότητα και αξίζει να διαθέσετε όσα περισσότερα χρήματα έχετε.

Η ανταμοιβή σας είναι ένας καναπές ή ένα ολοκληρωμένο σετ καναπέδες που θα σας προσφέρει πολλά χρόνια χαλαρωτικής ανάπαυλας.

Ένα από τα βασικά ζητήματα είναι αν πρέπει να αγοράσετε ένα ολοκληρωμένο σετ επίπλων ή καναπέδες και πολυθρόνες ξεχωριστά. Το πλεονέκτημα της αγοράς ενός σετ - που αποτελείται από έναν καναπέ και δύο αντίστοιχες πολυθρόνες - είναι ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα. Οι έμποροι λιανικής πώλησης επίπλων είναι συνήθως σε θέση να προσφέρουν σετ σε πιο ανταγωνιστικές τιμές από ό, τι αν αγοράζατε τα είδη ξεχωριστά. Ωστόσο, ένα σετ επίπλων μπορεί να μην προσφέρει την ευελιξία που ψάχνετε ή να μην ταιριάζει στο δωμάτιο, οπότε αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να σχεδιάσετε ποια διάταξη και μέγεθος επίπλων ταιριάζει καλύτερα στο χώρο πριν λάβετε την τελική απόφαση.

Σκέψεις μεγέθους:

Πριν καν αρχίσετε να ψάχνετε για καναπέ ή πολυθρόνα, πρέπει να αποφασίσετε για το μέγεθος. Οι καναπέδες τείνουν να φαίνονται μικρότεροι σε έναν μεγάλο εκθεσιακό χώρο, οπότε είναι εύκολο να κάνετε λάθος και να παραπλανηθείτε πιστεύοντας ότι ένας μεγάλος καναπές θα χωρέσει στο σαλόνι σας στο σπίτι και, εξίσου σημαντικό, στις πόρτες σας.
Για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις, μετρήστε το δωμάτιό σας και τις σχετικές πόρτες και σχεδιάστε ένα σχέδιο κλίμακας, συμπεριλαμβανομένων των βασικών ειδών επίπλων. Χρησιμοποιήστε το σχέδιο για να καθορίσετε ποιο μέγεθος και διαμόρφωση καρεκλών και καναπέδων ταιριάζει καλύτερα στο δωμάτιο.

Εξετάστε τις αναλογίες του δωματίου σε σχέση με το ύψος και το βάθος του καναπέ. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στο ύψος των διαφορετικών καναπέδων ανάλογα με το στυλ τους, και αν τα ταβάνια είναι χαμηλά, ένας καναπές με ψηλή πλάτη μπορεί να λιγοστεύει στο χώρο όσο ένας καναπές που είναι πολύ μεγάλος.

Τέλος, επιλέξτε με βάση την λειτουργικότητα και έπειτα με την αισθητική, καθώς και οι δυο παράγοντες είναι σημαντικοί ωστόσο ένα λειτουργικός καναπές θα ενισχύσει την άνεση και τις στιγμές χαλάρωσης που χρειάζεστε μετά από μια κουραστική ημέρα.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software