officeart horizontal  

 

Άρθρα

Κουβέρτες για νεογέννητα μωρά - Ένα απαραίτητο βρεφικό αξεσουάρ

17 Οκτ, 2021 - 12:10
Κουβέρτες για νεογέννητα μωρά - Ένα απαραίτητο βρεφικό αξεσουάρ

Οι κουβέρτες για νεογέννητα μωρά αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ κάθε βρεφικού κρεβατιού. Αυτές οι κουβέρτες διατίθενται σε τόσα πολλά χρώματα, σχέδια και κατασκευάζονται από διαφορετικούς τύπους υφασμάτων. Ένα κοινό που έχουν πολλές από αυτές τις κουβέρτες είναι το μέγεθος. Εάν αγοράσετε μια κουβέρτα για ένα βρεφικό κρεβάτι, θα πρέπει να είναι στο ακριβές μέγεθος ενός στρώματος κούνιας και ένας από τους βασικότερους λόγους είναι η ασφάλεια του μωρού.

Εκτός από τις βρεφικές κουβέρτες, υπάρχουν και οι πάνες αγκαλιάς https://www.tinytoes.gr/product-category/linen/cotton-muslin/   , οι οποίες αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ για όλα τα νεογέννητα μωρά, μιας και τους προσφέρει την ασφάλεια και την ζεστασιά που έχουν ανάγκη τις πρώτες εβδομάδες από την γέννηση τους ενώ, προσφέρει και την απαιτούμενη ασφάλεια από τα μικρόβια με τα οποία αποφεύγουν να έρθουν σε επαφή όταν τα παίρνουμε αγκαλιά. Τα πανάκια παρηγοριάς είναι ένα άλλο είδος εξίσου απαραίτητο για ένα μωρό. Αποτελείται από μαλακό ύφασμα πιστοποιημένο και λεγμένο ώστε να έρθει να επαφή με το βρεφικό δέρμα και χαρίζει στο μωρό ηρεμία ώστε να νανουριστεί και να κοιμηθεί. Όλα τα παραπάνω αποτελούν εξαιρετικές επιλογές δώρου για όλες τις μέλλουσες μαμάδες και είναι από τα βασικά είδη που πρέπει να αναζητήσει μια νέα μαμά για τον ερχομό του μωρού της.

Το Fleece είναι ένας άλλος τύπος υλικού που χρησιμοποιείται για την κατασκευή βρεφικών κουβερτών. Αυτός ο τύπος κουβέρτας μπορεί να είναι απλός ή με τυπώματα. Πρόκειται για ένα πολύ μαλακό υλικό που δεν θα ερεθίσει το ευαίσθητο δέρμα των μωρών. Οι κουβέρτες Fleece μπορούν να πλυθούν σε πλυντήριο ρούχων στο σπίτι με ζεστό νερό και να στεγνώσουν σε στεγνωτήριο χωρίς να ανησυχείτε για τη συρρίκνωση του υλικού.

Κουβέρτες που δημιουργούνται από βαμβακερό ύφασμα είναι ένα προϊόν διαχρονικό στην αγορά. Αυτό το υλικό είναι γνωστό για τη ζεστασιά που παρέχει καθώς και για την απαλότητά του όταν χρησιμοποιείται για τη δημιουργία κλινοσκεπασμάτων. Τα σημερινά σχέδια διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και με μοντέρνα μίνιμαλ μοτίβα. Οι βαμβακερές κουβέρτες μπορούν συνήθως να πλυθούν απευθείας στο πλυντήριο και το στεγνωτήριο για εύκολο καθάρισμα.

Η αγορά των κλινοσκεπασμάτων για ένα βρέφος είναι μια πολύ ευχάριστη και διασκεδαστική διαδικασία για πολλές μέλλουσες μανούλες. Θα πρέπει η επιλογή τους να γίνεται ωστόσο με ιδιαίτερη προσοχή, τα υφάσματα που επιλέγεται το μωρό σας θα πρέπει να έχουν πιστοποίηση και να είναι κατάλληλα για την επαφή με το βρεφικό δέρμα. Μπορείτε να βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία βρεφικών κλινοσκεπασμάτων στο διαδίκτυο και με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσετε πολύτιμο χρόνο από τις μετακινήσεις, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης που είναι πιο εύκολη η μετακίνηση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε από πολλές διαδικτυακές προσφορές.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software