officeart horizontal  

 

Άρθρα

Σπιτάκι σκύλου: 4 είδη

3 Νοε, 2021 - 02:11
Σπιτάκι σκύλου: 4 είδη

Όταν έρθει η ώρα να επιλέξουμε σπιτάκι σκύλου, θα πρέπει να σκεφτούμε διάφορους παράγοντες. Μερικοί από τους πιο σημαντικούς είναι η μόνωση, η στεγανοποίηση, η χωρητικότητα και η ανθεκτικότητα του σπιτιού. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της αναζήτησης ερχόμαστε αντιμέτωποι με τη δυσκολία να επιλέξουμε το σωστό υλικό για το σπιτάκι. Πάμε να δούμε ποια είναι τα οφέλη και τα μειονεκτήματα του καθενός ξεχωριστά.

Ξύλινο

Το ξύλινο σπιτάκι σκύλου https://pet-house.gr/product-category/dog/dog-metafora/dog-houses/ είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο κλασικές επιλογές που μπορούμε να κάνουμε, αλλά και η πιο ιδανική αν αποφασίσουμε να το φτιάξουμε μόνοι μας από την αρχή. Το ξύλο αποτελεί φυσικό μονωτή που μπορεί να κρατήσει το σκύλο μας σχεδόν ανεπηρέαστο από το εξωτερικό περιβάλλον. Παράλληλα, έχει αποδειχθεί ότι η ξύλινη κατασκευή είναι ικανή να αντέξει τις υψηλές θερμοκρασίες, αν και η παρατεταμένη έκθεσή της στη βροχή μπορεί να είναι επιβλαβής. Αλλά αυτό το πρόβλημα λύνεται εύκολα, αν το σπιτάκι μπορεί να μεταφερθεί.

Πλαστικό

Τα πλαστικά σπιτάκια είναι αρκετά ανθεκτικά, όπως και τα ξύλινα. Αλλά η ανθεκτικότητά τους περιορίζεται όταν εκτίθενται επανειλημμένα σε υψηλές θερμοκρασίες. Ταυτόχρονα, η μόνωσή τους δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με αυτή των ξύλινων, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να επέμβουμε εμείς για να την βελτιώσουμε. Ωστόσο, μένουν ανεπηρέαστα από την έντονη βροχή, ενώ μετακινούνται και καθαρίζονται πολύ εύκολα.

Χτιστό

Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ανθεκτικό σπιτάκι για τον σκύλο μας, τότε η επιλογή ενός τσιμεντένιου, χτιστού σπιτιού είναι η καταλληλότερη. Δεν θα μπορεί να μετακινηθεί, αλλά θα εξυπηρετήσει το σκυλάκι μας για χρόνια. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόνωση, τους καλοκαιρινούς μήνες δεν θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον χειμώνα. Αν το κατοικίδιό μας μένει στο σπιτάκι του σε ελαφρώς πιο κρύο καιρό (βέβαια, αν οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές πρέπει πάντα να φέρνουμε το σκυλάκι μας μέσα στο σπίτι), είναι σημαντικό να προμηθευτούμε βολικά και ζεστά κρεβατάκια σκύλου για το εσωτερικό του, αλλά να φροντίσουμε να υπάρχει και η κατάλληλη μόνωση σε αυτό.

Μεταλλικό

Η μεταλλική κατασκευή συμφέρει και αυτή αν θέλουμε να έχουμε ένα σπιτάκι για τον σκύλο μας για αρκετά χρόνια. Ωστόσο, είναι καλύτερο να τοποθετηθεί μέσα στο σπίτι μας, λόγω του ότι δεν αντέχει στις απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας. Αν θέλουμε ο σκύλος μας να έχει το χώρο του, είναι η ιδανικότερη επιλογή για το εσωτερικό του σπιτιού.

Επομένως, το υλικό κατασκευής για το σπιτάκι παίζει σημαντικό ρόλο στο να νιώθει άνετα ο σκύλος μας μέσα σε αυτό. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να κάνουμε τη σωστή επιλογή.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software