officeart horizontal  

 

Άρθρα

Πώς θα αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά το χωρισμό σας

15 Νοε, 2021 - 08:11
Πώς θα αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά το χωρισμό σας

Οι σχέσεις είναι υπέροχες.

Όσο είμαστε σε σχέση κάνουμε διασκεδαστικά πράγματα με τον άνθρωπό μας, έχουμε ένα στήριγμα και κάποιον που μας ακούει με προσοχή και γενικότερα είμαστε χαρούμενοι επειδή είμαστε ερωτευμένοι. Και έπειτα έρχονται οι τσακωμοί. Και στην συνέχεια οι χωρισμοί. Συνήθως ένας χωρισμός δεν είναι καθόλου ευχάριστη διαδικασία. Και αν είστε αυτήν τη στιγμή σε μια τέτοια φάση, σίγουρα αναζητάτε τρόπους για να αισθανθείτε καλύτερα.

Ας δούμε αν μερικά από τα παρακάτω μπορούν να σας βοηθήσουν σε έναν βαθμό.

Δώστε στον εαυτό σας χρόνο

Μπορεί να πιστεύετε ότι ένας χωρισμός δεν είναι και κάτι τόσο σοβαρό. Αλλά, στην πραγματικότητα, είναι αρκετά σοβαρό ζήτημα. Ένας χωρισμός με έναν άνθρωπο τον οποίο θεωρούσατε σύντροφο και φίλο, ειδικά αν ήσασταν μαζί για πολλά χρόνια, μπορεί να σας οδηγήσει ακόμη και στο να μην νιώθετε καλά σωματικά. Πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας το χρόνο να το ξεπεράσει όλο αυτό και να μην περιμένετε ότι την επόμενη μέρα θα είναι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει

Είναι εξίσου σημαντικό να επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει όσα χρειάζεται. Μην αρνείστε ότι θέλετε να κλάψετε, να θυμώσετε ή να αισθανθείτε όπως ακριβώς θέλετε να αισθανθείτε. Πρέπει να θυμάστε ότι όσα νιώθετε είναι φυσιολογικά και να προσπαθείτε να βρίσκετε τις πηγές του κάθε συναισθήματος (π.χ. είστε θυμωμένοι επειδή η σχέση σας τελείωσε ή επειδή νιώθετε πως ο/η σύντροφός σας δεν προσπάθησε όσο θα θέλατε;).

Φροντίστε τον εαυτό σας

Το να φροντίσετε τον εαυτό σας μετά το χωρισμό σας περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά πράγματα. Από το να φροντίζετε την εξωτερική σας εμφάνιση, μέχρι το να κάνετε τη γιόγκα που είχατε εγκαταλείψει, ακόμη και massage στο σπίτι https://velvetmassage.gr/ ! Ειδικά οι τεχνικές χαλάρωσης και δραστηριότητες όπως είναι το massage στο σπίτι, θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στις ανάγκες σας, χωρίς να χρειάζεται καν να αφήσετε την ασφάλεια του οικείου σας χώρου, αν δεν νιώθετε έτοιμοι/ες.

Μπορεί να μην γίνεται να μείνετε «φίλοι»

Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να θέλετε να προτείνετε να μείνετε φίλοι, είτε επειδή απλώς δεν θέλετε να χάσετε το συγκεκριμένο άτομο από τη ζωή σας είτε επειδή θέλετε να δείξετε ότι δεν σας ενοχλεί τόσο ο χωρισμός. Ωστόσο, μπορεί αυτό να μην λειτουργεί. Μπορεί η απόσταση μεταξύ σας να είναι καλύτερη λύση και να σας βοηθήσει και τους δύο περισσότερο.

Καταλήγοντας, δώστε βάση στο να κάνετε όσα αρέσουν σε εσάς. Και στο να συνδεθείτε περισσότερο με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Και σύντομα όλα θα γίνουν καλύτερα.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software