officeart horizontal  

 

Άρθρα

Νοίκιασε το σπίτι σου στην Airbnb

21 Ιαν, 2023 - 10:01
Νοίκιασε το σπίτι σου στην Airbnb

Αν είσαι από τους τυχερούς που διαθέτουν πάνω από ένα σπίτι ή κάποιο εξοχικό σε μια ορεινή ή παραθαλάσσια περιοχή, τότε ενδεχομένως έχεις σκεφτεί ότι θα ήθελες να το εκμεταλλευτείς με κάποιο τρόπο ώστε να σου αποφέρει κέρδος. Τι και αν δεν θέλεις να το ενοικιάσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα; Υπάρχει μια καλύτερη και πιθανώς πολύ πιο συμφέρουσα λύση. Νοίκιασε το σπίτι σου στην Airbnb! Παρακάτω θα βρεις ορισμένες πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις.

Βρες το κοινό σου

Όλες οι ηλικιακές ομάδες σίγουρα δεν έχουν τις ίδιες προτιμήσεις για αυτό φρόντισε πρώτα να σκεφτείς το κοινό που θέλεις να προσελκύσεις. Με βάση αυτό θα μπορέσεις στην συνέχεια να ορίσεις την κατάλληλη τιμή που θα ενοικιάσεις το σπίτι σου και να το διακοσμήσεις αναλόγως ώστε να προσεγγίζει το γούστο και τις ανάγκες του κοινού. Για παράδειγμα αν ενδιαφέρεσαι να ενοικιάσεις το σπίτι σου σε φοιτητές, καλό θα ήταν να επιλέξεις μια μοντέρνα αισθητική, ενώ αν θέλεις να επικεντρωθείς σε οικογένειες καλύτερο θα ήταν να έχει ένα πιο παραδοσιακό στοιχείο και φυσικά να διαθέτει κάποια έπιπλα που θα διευκολύνουν την διαμονή των μελών της οικογένειας, όπως μια κούνια ή ένα παιδικό καρεκλάκι φαγητού.

Διακόσμησε το σπίτι σου

Η διακόσμηση είναι πολύ σημαντική ώστε το σπίτι που θα ενοικιάσεις να είναι αρεστό, να κάνει το κοινό σου να νιώθει άνετα σε αυτό και φυσικά να σε προτιμήσει ξανά στο μέλλον. Όποιο στυλ διακόσμησης και αν επιλέξεις φρόντισε τα έπιπλα να είναι λειτουργικά, να μην υπάρχουν φθορές στο σπίτι που να το κάνουν να μοιάζει παλιό και εγκαταλελειμμένο και μην παραλείψεις να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες. Είμαστε βέβαιοι πως θα κάνουν την διαφορά! Μπορείς για παράδειγμα να τοποθετήσεις φυτά εσωτερικού χώρου στο σαλόνι, να επιλέξεις μοντέρνες κουρτίνες ή στόρια, να προτιμήσεις ένα ιδιαίτερο κουρτινόξυλο και να τοποθετήσεις ένα όμορφο, μεγάλο χαλί που θα κάνει το σπίτι σου να μοιάζει απίστευτα cozy.

Τράβηξε ελκυστικές φωτογραφίες

Η πρώτη ματιά είναι καθοριστική γι’ αυτό θα σε συμβουλεύαμε να μην αδικήσεις από μόνος σου το σπίτι σου και να δώσεις προσοχή στις φωτογραφίες που θα τραβήξεις. Προσπάθησε να είναι ευκρινείς, φωτεινές και όσο πιο αντιπροσωπευτικές γίνεται, ώστε να μην δεχτείς στην συνέχεια παράπονα ότι το σπίτι δεν ανταποκρίνονταν σε αυτό που υπόσχονταν οι φωτογραφίες. Φρόντισε να προβάλεις τα θετικά σημεία του σπιτιού και τράβηξε φωτογραφίες από όλα τα δωμάτια και τους εξωτερικούς χώρους ώστε οι υποψήφιοι ενοικιαστές να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα.

Ακολούθησε τις παραπάνω συμβουλές μας και θα είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις το ταξίδι της ενοικίασης του σπιτιού σου στην Airbnb!  

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software