Δήμαρχος Δυτ. Σάμου: «Θέλουμε να κάνουμε έργο που θα αλλάξει τον τόπο μας»

0
0
0
s2smodern

Συνέντευξη τύπου για τον έναν χρόνο της δημοτικής αρχής στο νεοσύστατο Δήμο Δυτικής Σάμου, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης.

Συνέχεια ανάγνωσης

Προληπτικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι COVID – 19 στην Δυτική Σάμο

0
0
0
s2smodern

Κινητή ομάδα υγείας (ΚΟΜΥ) με συντονίστρια την Διοικήτρια του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου κα. Ευτυχία Δήμου σε συνεργασία με τον Δήμο Δυτικής Σάμου θα πραγματοποιεί προληπτικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους COVID – 19 την Τρίτη 13/10/2020 από τις 09:00 π. μ. στον χώρο του Δημαρχείου ,σε όλους τους εργαζομένους του Δήμου Δυτικής Σάμου, οι οποίοι βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» της υγειονομικής κρίσης. Οι δειγματοληψίες θα γίνουν με απόλυτη ασφάλεια και με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας. Από τον Δήμο Δυτικής Σάμου

Συνέχεια ανάγνωσης

Παράταση προθεσμίας για την αναμόρφωση των δασικών χαρτών

0
0
0
s2smodern

Mε την αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΔΕΥ/78681/2221/12.08.2020 Υ.Α. (ΦΕΚ Β΄ 3462/2020), οι προθεσμίες που αφορούν στη συλλογή ατομικών διοικητικών πράξεων, για την αναμόρφωση και εκ νέου κατάρτιση των δασικών χαρτών, σε εφαρμογή των σχετικών διατάξεων του άρθρου 48 του ν. 4685/2020, παρατείνονται κατά εικοσιπέντε (25) ημέρες από την καταληκτική ημερομηνία που αναφέρεται στις ανακοινώσεις – προσκλήσεις των Διευθύνσεων Δασών Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου, Σάμου και Χίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Εξιχνιάστηκαν (3) υποθέσεις πρόκλησης φθορών, σε οχήματα και σε οίκημα στη Σάμο

0
0
0
s2smodern

Εξιχνιάστηκαν (3) υποθέσεις πρόκλησης φθορών, σε οχήματα και σε οίκημα στη Σάμο Ταυτοποιήθηκαν (4) άτομα και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία

Συνέχεια ανάγνωσης

Κατσίκι γεμιστό σε παραλλαγή απο τον executive chef Aσλάνη Παντερλή

0
0
0
s2smodern

Το Πάσχα είναι η ωραιότερη αφορμή για εμάς τους Έλληνες, να βρεθούμε ξανά γύρω από το τραπέζι, να μοιραστούμε σκέψεις, συναισθήματα, να ξανασυναντηθούμε με τους αγαπημένους μας φίλους και συγγενείς. Κάποιες φορές ακολουθείται πιστά η παράδοση και άλλες το Πασχαλινό γεύμα μπορεί να μετατραπεί σε πιο ιδιαίτερο, πάντα όμως με την ίδια νοστιμιά. Τι καλύτερο λοιπόν από μια παραλλαγή στο παραδοσιακό κατσίκι, με συνταγή από τον Σαμιώτη executive chef Ασλάνη Παντερλή.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τροποποίηση δρομολογίων αστικής συγκοινωνίας

0
0
0
s2smodern

Σε τροποποίηση των δρομολογίων αστικής συγκοινωνίας προέβη ο Δήμος Σάμου λόγω εργασιών στο δίκτυο αποχέτευσης.

Συνέχεια ανάγνωσης

Το διάσημο SAMOS NECTAR 1980 σε δύο από τα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου

0
0
0
s2smodern

Το Samos Nectar εσοδείας 1980 είχε εντυπωσιάσει πριν λίγα χρόνια την Master of Wine Jancis Robinson, όπως και τους λοιπούς Masters of Wineπου είχαν παρευρεθεί στην 60η επετειακή εκδήλωσή τους.

Συνέχεια ανάγνωσης

e-genius.gr ...intelligent web software