elenfrdeitrues

«Ήλθον, είδον και απήλθον», η άποψη μας

0
0
0
s2smodern

Χειρότερο πράγμα στον άνθρωπο από την παραίτηση δεν υπάρχει.

Σε ένα τέτοιο (επικίνδυνο) σημείο παραίτησης φαίνεται να βρίσκονται οι κάτοικοι της Σάμου σε ότι αφορά στο μείζον θέμα για τον τόπο, αυτό της αύξησης του αριθμού όσων εισέρχονται στην χώρα και το νησί στην προσπάθεια τους να αναζητήσουν ένα καλύτερο αύριο αλλά αντιμετωπίζουν ένα άσχημο σήμερα και ένα δυστοπικό αύριο.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τι του λείπει του ψωριάρη; Ένα όνομα να πάρει…(γράφει η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Ικαρίου)

0
0
0
s2smodern

Αυτοί που έχουν περιορίσει την πολιτική έκφραση σε ένα ψηφαλάκι πίσω από το παραβάν, οι «καλωδιωμένοι» των κομμάτων και του πλήθους ανομημάτων, οι αργυρώνητοι στοχοποιητές, οι λεκτικά απασφαλίζοντες, οι εκχυδαΐζοντες το λόγο, οι μπουρζουαζέ κυράτσες που ναι… λινάτσες, τα πυροβολημένα μυαλά με τις άσφαιρες απόψεις, έχουν μαζευτεί στη διαδικτυακή αρένα και απαιτούν… «ονόματα»!!!

Συνέχεια ανάγνωσης

Περί εκλογών και άλλα ...κινηματογραφικά

0
0
0
s2smodern

Εκλογές τέλος, προς το παρόν, και κάθε πικραμένος και χαρούμενος στον ''τοίχο'' του. Οι δημοσιογράφοι και οι ''δημοσιοκάφροι'' έγιναν μαλλιά κουβάρια και με την ευχή κάποτε να ξεμπλέξουμε και να επικρατήσει η παγκόσμια ειρήνη, θα επιχειρήσω έναν μικρό- μεγάλο κινηματογραφικό παραλληλισμό. Για να γίνει αυτό όμως θέλει πρώτα την κατάλληλη μουσική. Προειδοποίηση, αν δεν έχεις χιούμορ σταμάτα το διάβασμα εδώ.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ένα βραβείο...

0
0
0
s2smodern

Στον ''θαυμαστό νέο κόσμο'' του διαδικτύου δεν έχει σημασία η ουσία, το περιεχόμενο και πολλές φορές η αλήθεια είναι... σχετική. Βέβαια η αλήθεια πάντα τέτοια ήταν και για αυτό τον λόγο επινοήθηκαν η δικηγόροι αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία κάπου όχι και τόσο μακριά απο εδώ.

Συνέχεια ανάγνωσης

Όταν πιστεύεις ότι χάνεται ο δημόσιος χώρος σου

0
0
0
s2smodern

Ο Δημόσιος χώρος είναι πολύ σημαντικός σε κάθε πόλη και χωριό. Είναι ο χώρος εκείνος που είναι ανοικτός σε όλους τους ανθρώπους και διευκολύνει τις κοινωνικές σχέσεις. Δρόμοι, πλατείες, πάρκα, πεζόδρομοι και πεζοδρόμια, παιδικές χαρές. Είναι οι χώροι που περιέχουν όλες τις καθημερινές μας κινήσεις και δραστηριότητες. Εκεί μπορούν να διαδραματιστούν ακόμα και τα απρόβλεπτα γεγονότα, ανάλογα με τις συνθήκες, να μεταμορφώσει θετικά ή αρνητικά την μετέπειτα πορεία της ψυχολογίας των εμπλεκόμενων ατόμων, να παίξει σημαντικό ρόλο στα επόμενα συμβάντα της ημέρας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Κάθεσαι στο τραπέζι να διαπραγματευθείς μόνο αν είσαι ισχυρός

0
0
0
s2smodern

Κάθε φορά μετά από πολύωρες μονοθεματικές συνεδριάσεις οι δημοσιογράφοι που της καλύπτουμε, με φυσική παρουσία, κοιταζόμαστε στα μάτια. Δεν είναι για να γνωριστούμε καλύτερα αλλά μια απέλπιδα προσπάθεια να καταλάβουμε αν και ο άλλος κατάλαβε ότι και εμείς αυτές τις ατέλειωτες ώρες συζητήσεων. Δηλαδή τίποτα.

Για την ακρίβεια των πραγμάτων, τίποτα καινούργιο. 

Συνέχεια ανάγνωσης

Τι έκανες κ. Βίτσα για τη Σάμο;

0
0
0
s2smodern

Το υπουργείο Μεταναστετυτικής Πολιτικής, με τις δηλώσεις Δ.Βίτσα στην ολομέλεια της Βουλής, έκανε  μια παραδοχή. Το θέμα των αυξημένων ροών στη Σάμο έχει δημιουργήσει στο νησί μεγαλύτερο πρόβλημα απο αυτό της Μόριας.

Συνέχεια ανάγνωσης

e-genius.gr ...intelligent web software