Editorial

Ένα βραβείο...

15 Φεβ, 2019 - 07:02
Ένα βραβείο...

Στον ''θαυμαστό νέο κόσμο'' του διαδικτύου δεν έχει σημασία η ουσία, το περιεχόμενο και πολλές φορές η αλήθεια είναι... σχετική. Βέβαια η αλήθεια πάντα τέτοια ήταν και για αυτό τον λόγο επινοήθηκαν η δικηγόροι αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία κάπου όχι και τόσο μακριά απο εδώ.

Στην εποχή λοιπόν του ντίτζιταλ μάρκετινγκ οι διαγωνισμοί και τα ...βραβεία μπορούν να κάνουν την δουλειά για την οποία τα ...πληρώνεις. 

Από την ποδοσφαιρομάνα ...Ουανάμπε μέχρι και την Κύπρο δεκάδες εταιρείες δραστηροποιούνται πουλώντας combo προσφορές, διαγωνισμός, περίπτερο, βραβείο σε τιμές ευκαιρίας.

Θα τις συναντήσεις να βραβεύουν ΜΜΕ, επιχειρήσεις, τουριστικούς προορισμούς.

Η ιστορία εξελίσσεται κάπως έτσι, η εταιρία στέλνει mail με την μοναδική της προσφορά που σου δίνει την δυνατότητα, με το αζημείωτο φυσικά, να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό που κάνουν για το καλύτερο ''κάτι'' στην εκδήλωση που διοργανώνουν. Συχνά αυτό το ''κάτι'' έχει και διάφορες κατηγορίες η οποία κοστολογούνται ανάλογα και στο τέλος όλα μαζί σου βγάζουν και μια έκπτωση. Εσύ λοιπόν πληρώνεις την μοναδική προσφορά και βρίσκεσαι να διαγωνίζεσαι για το... ''ωραιότερο αυτοκίνητο στον κόσμο'' μαζί με κάποιους που έχουν ποδήλατα και με μερικούς άλλους που πλήρωσαν να μπούν στον διαγωνισμό αλλά δεν έχουν πάρει όλο το πακέτο.

Οι καλές εταιρίες όμως φροντίζουν τους πελάτες τους και έτσι αφού πλήρωσες και πήρες το ''πακέτο'' πίτσα- μπύρα, εξασφαλίζεις και κάποιο ''βραβείο''. 

Αυτά γίνονται σε έναν μακρινό γαλαξία μακριά από εδώ, αλλά μετά αναρωτιούνται στον γαλαξία εκείνο γιατί δεν ήρθε κανένας διαστρικός επισκέπτης αφού πήραμε και τα βραβεία. Γιατί καλός ο σανός αλλά αν δεν συνοδεύεται από 120 τουριστικούς εισπράκτορες που θα φτάσουν καβάλα πάνω σε δελφίνια τσάμπα πάει η ''χρυσή μπάλα''.

Υ.Γ. Το κείμενο είναι σουρεαλιστικό, μπορεί και να έχει και κάποια σχέση με την πραγματικότητα.

Γράφει ο Μιχάλης Σβαρνιάς

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι