officeart horizontal  

 

Κοινωνία

''Κάτω τα χέρια από το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου''

19 Νοε, 2019 - 03:11
''Κάτω τα χέρια από το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου''

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αποφυγή υποβάθμισης του Κέντρου υγείας Καρλοβάσου, πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη 19 Νοεμβρίου κάτοικοι της περιοχής έξω από το Δημαρχείο της πόλης.

Το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου εξυπηρετεί περίπου 12.000 κόσμου, ενώ τα τελευταία χρόνια πολλοί είναι αυτοί ακόμα και απο την πόλη της Σάμου που επιλέγουν να απευθυνθούν εκεί για κάποιο θέμα υγείας, εξαιτίας του γεγονότος ότι το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σάμου έχει να αντιμετωπίσει αυξημένες ανάγκες λόγο του μεταναστευτικού/ προσφυγικού.

 Οι πολίτες διαμαρτύρονται καταγγέλοντας σχέδιο της κυβέρνησης να ενισχύσει το νοσοκομείο Σάμου με αποσπάσεις γιατρών από το Κέντρο Υγείας καθώς και απο τα αγροτικά ιατρεία του νησιού.

samostimes karlovasi diamartyria kentro ygeias 5 αντιγραφο

Στις τοποθετήσεις τους (Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου Σταμάτης Φιλιππής, Εργατικό Κέντρο Βάσω Βρινιώτη, Εμπορικός Σύλλογος Καρλοβάσου Τριαντάφυλλος Καββάδας και ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλ. Λυμπέρης) τόνισαν την ανάγκη μιας συνολικής αντιμετώπισης των θεμάτων υγείας στο νησί μέσα από προσλήψεις αναγκαίου προσωπικού.

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας μέχρι το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου.

samostimes karlovasi diamartyria kentro ygeias 10 αντιγραφο

 

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

e-genius.gr ...intelligent web software