elenfrdeitrues

Φεύγει από την Digea η ΕΡΤ, οι νέες συχνότητες από αύριο

0
0
0
s2smodern

Η ΕΡΤ από αύριο (01/01) σταματά την εκπομπή του σήματός της μέσα από την Digea. Η Δημόσια Τηλεόραση δημιουργεί δικό της ψηφιακό μπουκέτο. Έτσι, οι τηλεθεατές πρέπει να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους στις νέες συχνότητες. Η λίστα με τις νέες συχνότητες:

Συνέχεια ανάγνωσης

ο Δ. Νανόπουλος στη Σάμο

0
0
0
s2smodern

Το Φεστιβάλ Ηραία-Πυθαγόρεια έχει την τιμή να φιλοξενεί το Σάββατο 2 Ιουνίου στις 19:00, στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου τον Δημήτρη Νανόπουλο, τακτικό Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και Διακεκριμένο Καθηγητή Φυσική Υψηλών Ενεργειών Πανεπιστημίου Texas A&M. Ο τίτλος της ομιλίας του κου Νανόπουλου είναι: « Η προέλευση των Φυσικών Νόμων».

Συνέχεια ανάγνωσης

Πόσο οικολογικά είναι τα βιολογικά αυγά;

0
0
0
s2smodern

Η εικόνα των φρέσκων, βιολογικών αυγών από κότες που μεγαλώνουν ελεύθερα στην ύπαιθρο δεν ανταποκρίνεται συχνά στην πραγματικότητα.

Συνέχεια ανάγνωσης

«Στοπ» από τη Google στις ενοχλητικές διαφημίσεις υπενθύμισης

0
0
0
s2smodern

Ένα νέο εργαλείο της Google θα βοηθήσει πλέον τους χρήστες να σταματάνε τις λεγόμενες «διαφημίσεις υπενθύμισης», οι οποίες ακολουθούν τον χρήστη στις ιστοσελίδες που επισκέπτεται και του υπενθυμίζουν να αγοράσει προϊόντα που είχε δει στο παρελθόν.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα υδρογονοκίνητα ποδήλατα είναι γεγονός αλλά σε τσουχτερή τιμή

0
0
0
s2smodern

Η γαλλική εταιρεία Pragma Industries είναι η πρώτη στον κόσμο που άρχισε την εργοστασιακή παραγωγή ποδηλάτων, τα οποία κινούνται με υδρογόνο.

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook: Λογισμικό εντοπίζει χρήστες με τάσεις αυτοκτονίας

0
0
0
s2smodern

To Facebook θα χρησιμοποιήσει σε διεθνή κλίμακα πλέον -αλλά προς το παρόν όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση- ένα νέο λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο μπορεί, παρακολουθώντας τις αναρτήσεις, τα βίντεο και τα σχόλια των χρηστών, να εντοπίζει εκείνους που έχουν σοβαρές τάσεις αυτοκτονίας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τέλειο κρασί και τέλεια μπίρα υπόσχεται ένα… γονίδιο

0
0
0
s2smodern

Επιστήμονες του ερευνητικού ινστιτούτου VB στο Βέλγιο υποστηρίζουν ότι εντόπισαν το γονίδιο που δίνει στο κρασί και την μπίρα την γεύση και το άρωμα τους. Η ανακάλυψη εκτιμάται ότι μπορεί να οδηγήσει σε νέα ποιοτικότερα είδη κρασιού και μπίρας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ένα smartphone στη μάχη κατά των χημικών

0
0
0
s2smodern

Έφθασε και στην Ελλάδα η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με τη βοήθεια της οποίας ανιχνεύονται επικίνδυνες ουσίες στα προϊόντα που αγοράζουμε από τα ράφια των καταστημάτων.

Συνέχεια ανάγνωσης

Μικρές ποσότητες ραδιενέργειας στην ατμόσφαιρα της Ελλάδας

0
0
0
s2smodern

Η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) ανακοίνωσε ότι από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου ανιχνεύθηκαν εξαιρετικά μικρές ποσότητες ραδιενέργειας στην ατμόσφαιρα της χώρας μας.

Συνέχεια ανάγνωσης

H τηλεόραση μετακομίζει στις φορητές συσκευές

0
0
0
s2smodern

D7118B9EAA6779769F0095B5C11131F0 2

Δεν αποτελεί έκπληξη αλλά είναι σίγουρα ενδιαφέρον να υπάρχει πλέον και χρονικός ορίζοντας για το πότε ο άνθρωπος θα πάψει να παρακολουθεί τηλεοπτικά προγράμματα κοιτάζοντας τις οθόνες LCD και plasma στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα του και θα το κάνει από μέσα από τις οθόνες των φορητών του συσκευών. Η ετήσια έκθεση του ConsumerLab που δημοσιοποίησε η Ericsson αναφέρει ότι μέχρι το 2020 το 50% της παρακολούθησης τηλεόρασης και βίντεο θα πραγματοποιείται από κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες και laptop. Επιπλέον, η εικονική πραγματικότητα (VR) σταδιακά θα διαδοθεί ευρέως και το 2020 θα τη χρησιμοποιεί ο 1 στους 3 καταναλωτές.

Συνέχεια ανάγνωσης

e-genius.gr ...intelligent web software