Ο Κέρκης που ...ψηλώνει

0
0
0
s2smodern

Ειδήσεις, Νέα, Σάμος, Αθλητισμός

Στη Σάμο το ψηλότερο βουνό είναι ο Κέρκης ή Κερκετέας με υψόμετρο 1.433 μέτρα. Πρόκειται μάλιστα για το δεύτερο ψηλότερο βουνό σε νησί του Αιγαίου μετά τον Σάο της Σαμοθράκης.

Υπάρχει όμως και ένας... άλλος Κέρκης που ψηλώνει κάθε Σαββατοκύριακο πόντο με τον πόντο. 

Ένας Κέρκης που για δεύτερη συνεχή χρονιά καταφέρνει να βγεί ψηλότερα απο τους άλλους διεκδικητές του πρωταθλήματος βόλλευ στη Σάμο και να κατακτήσει ξανά την κορυφή.

Τι κι αν δεν έχει δικό του σπίτι για να γευτεί την χαρά της "έδρας" ( Ο Δήμος Σάμου εδώ και τρία χρόνια τώρα δεν αξιώνεται να βάλει δυο προστατευτικά και κοροϊδεύει λέγοντας ..."την Παρασκευή το θέμα θα λυθεί").

Τι κι αν βρίσκεται μακριά απο τα κέντρα των αποφάσεων και πολλές φορές νιώθει αδικημένος.

Τι κι αν τα λεφτά είναι λίγα για να στηριχθεί σοβαρά μια ομάδα.

Εκείνος ψηλώνει σε κάθε πόντο που κερδίζει, σε κάθε άμυνα που βγάζει σε κάθε εκατοστό του γηπέδου που θα χυθεί μια στάλα ιδρώτα.

Αυτός ο ιδρώτας είναι που ποτίζει σε αγώνες και προπονήσεις των "σπόρο" της αγάπης για το σύλλογο, για το χωριό.

Γιατί η ομάδα του "Α.Σ. Κέρκη" έχει τόσους παίχτες όσοι και οι κάτοικοι του πανέμορφου χωριού της ( μόνο οι αιρετοί της δημοτικής αρχής δεν νιώθουν αποδεδειγμένα την αγάπη αυτή).

Ποιος θα το φανταζόνταν όταν πριν απο τρία χρόνια ξεκίνησαν να στήσουν στα "πόδια" του το τμήμα βόλλευ του συλλόγου ότι θα έφταναν να παίζουν αυτές τις ημέρες (Πέμπτη 20 - Κυριακή 23 Απρ. κλειστό Καρλοβάσου) την άνοδο τους στην Α2 Εθνική κατηγορία ; 

Στέφανος Καλαμοβράκης (Αρχηγός και παίκτης) - Κάνεις τότε δεν φανταζόταν ότι σε 3 χρόνια θα έχουμε ήδη 2 πρωτάθληματα και έναν χαμένο τελικό αλλά τελικά άξιζε η προσπάθεια.

Και τώρα τα μπαράζ ανόδου, τί περιμένουμε απο αυτά ;

Στέφανος Καλαμοβράκης (Αρχηγός και παίκτης) - Εμείς αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι από την στιγμή που γίνονται στην έδρα μας και εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά και εκ μέρους της διοίκησης του Κέρκη Μαραθοκάμπου την Περιφεριακή Ενότητα Σάμου και ειδικά τον κύριο Κατρακάζο που χωρίς την βοήθεια του δεν θα μπορούσαμε να  διοργανωσουμε τους αγώνες στο νησί μας, να κατακτήσουμε την πρώτη θέση σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα αλλά για να γίνει αυτό  θα θέλαμε την στήριξη όλων των κατοίκων του νησιού όχι μόνο του Μαραθοκάμπου και του Καρλοβάσου.

Επίσης με την ευκαιρία που μου δίνεται θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θανάση Πανούσο που ανέλαβε αφιλοκερδώς να βοηθήσει την ομάδα του νησιού από την θέση του προπονητή στους αγώνες που θα ακολουθήσουν. Ας αφήσουμε όμως να τα ξαναπούμε από Δευτέρα όταν θα έχει τελειώσει η διοργάνωση και ευχόμαστε καλή διαμονή και καλούς αγώνες στους φιλοξενούμενους μας.

Για να "ψηλώσει" ακόμα περισσότερο το ... "βουνό" μας ο "Α.Σ. Κέρκης" θέλει την δικιά μας φωνή και εμείς θα είμαστε εκεί την Πέμπτη 20 Απριλίου στις 20.00 το βράδυ στο κλειστό του Καρλοβάσου για να τον στηρίξουμε και τον δούμε να μεγαλώνει. Σαν τα όρη, τα ψηλά βουνά.

e-genius.gr ...intelligent web software