elenfrdeitrues

samostimes archive smallsamos webradio

Ξεκινά η χορήγηση του επίδοματος internet για πρωτοετείς φοιτητές

pc2-thumb-large.jpg
0
0
0
s2sdefault

Ξεκινά σήμερα η δράση «εύρυ-where» που αφορά στην παροχή ψηφιακών υπηρεσιών στους δικαιούχους προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές των Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και ΑΕΙ της χώρας, που εγγράφονται για πρώτη φορά σε Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017 - 2018.

Συνέχεια ανάγνωσης

Έναρξη μαθημάτων στο Δ.Ι.Ε.Κ. Σάμου

_DSC0205.jpg
0
0
0
s2sdefault

Χτύπησε και φέτος το κουδούνι για την έναρξη της νέας διδακτικής χρονιάς 2017-2018 στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) Σάμου, όπου ενήλικες έχουν την ευκαιρία απόκτησης επαγγελματικής ειδικότητας.

Συνέχεια ανάγνωσης

kontonis_18.jpg
0
0
0
s2sdefault

Σε νομοτεχνική βελτιωτική αλλαγή προχώρησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, στην επίμαχη διάταξη που δίνει τη δυνατότητα νομικής αναγνώρισης ταυτότητας φύλου στα 15 έτη, μετά τη θύελλα αντιδράσεων και το πολεμικό κλίμα που επικρατεί στην Βουλή.

Συνέχεια ανάγνωσης

unhcr.jpg
0
0
0
s2sdefault

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (Υ.Α.) καλεί τις ελληνικές αρχές να επιταχύνουν τις προετοιμασίες για τον χειμώνα στις δομές υπό την ευθύνη της ελληνικής κυβέρνησης στα νησιά του Αιγαίου, όπου επιδεινώνονται πολύ γρήγορα οι συνθήκες καθώς αυξάνουν οι αφίξεις, κι ενώ αναμένεται να χειροτερέψει ο καιρός με δυνατές βροχές και κρύο.

Συνέχεια ανάγνωσης

FAROS.jpg
0
0
0
s2sdefault

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Σάμου "Φάρος" πρόκειται να υλοποιήσει δίωρο βιωματικό εργαστήριο για γονείς παιδιών κι εφήβων με θέμα την Οικογένεια και τη Σχολική Ζωή και τίτλο "Επιστροφή στα Θρανία- μια πρόκληση για την Οικογένεια".

Συνέχεια ανάγνωσης

nos2.jpg
0
0
0
s2sdefault

Το να σώσεις μια ζωή μπορεί για κάποιους να ακούγεται κάτι το δύσκολο και μακριά από αυτούς, για κάποιους όμως έχει γίνει σκοπός ζωής να βοηθούν και να βρίσκουν τρόπους να σώσουν το συνάνθρωπο τους. Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα γίνεται μια τεράστια προσπάθεια κινητοποίησης των πολιτών για να γίνουν αιμοδότες αλλά και Εθελοντές Δότες Αιμοποιητικών Κυττάρων(Δότες Μυελού των Οστών).

Συνέχεια ανάγνωσης

samostimes_magireuontas_me_tous_prosfuges_MG_5259.jpg
0
0
0
s2sdefault

Δικηγορικός Σύλλoγος Σάμου: Απόφαση αντισυνταγματική και άνευ αιτιολογίας αφού περιορίζει την προσωπική ελευθερία η δε υποχρέωση παραμονής των προσφύγων- μεταναστών αποκλειστικά στα νησιά και είναι αντίθετη τόσο με το Ελληνικό Σύνταγμα όσο και με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).

Συνέχεια ανάγνωσης

Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων: Έθνος γερόντων οι Έλληνες

old_women.jpg
0
0
0
s2sdefault

Σε έθνος γερόντων μετατρεπόμαστε σταδιακά οι Έλληνες, ενώ σύμφωνα με διεθνείς μελέτες η Ελλάδα είναι μια από τις χειρότερες χώρες παγκοσμίως σε ότι αφορά την ποιότητα ζωής των ατόμων άνω των 60 ετών.

Συνέχεια ανάγνωσης

Πανελλαδική κινητοποίηση εκπαιδευτικών την Παρασκευή(29\09)

olme.jpg
0
0
0
s2sdefault

Την πρώτη πανελλαδική κινητοποίηση από το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού για το σχολικό έτος 2017-18, θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή δάσκαλοι και καθηγητές.

Συνέχεια ανάγνωσης

UNHCR.jpg
0
0
0
s2sdefault

Την έντονη ανησυχία της εκφράζει η Ύπατη Αρμοστεία, για τις αναφορές βίας κατά μελών προσωπικού εταίρου της στη Σάμο.

Συνέχεια ανάγνωσης