officeart horizontal  

 

Κοινωνία

O Σαμιώτης Λάμπρος Βακιάρος ο νικητής του Master Chef

31 Ιουλ, 2017 - 09:07
O Σαμιώτης Λάμπρος Βακιάρος ο νικητής του Master Chef

 

Σαμιώτης ο νικητής του Master Chef που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο τηλεοπτικό κανάλι του Star.

Ο ... δικός μας  Λάμπρος Βακιάρος είναι ο μεγάλος νικητής στον τελικό του Master Chef  ο οποίος εξελίχθηκε σε ντέρμπι για τους δύο φιναλίστ του παιχνιδιού μαγειρικής.  

Στην πρώτη δοκιμασία, Λάμπρος και Κωνσταντίνος κλήθηκαν να δοκιμάσουν από ένα "τσίλι κονκάρνε" και να εντοπίσουν τα 20 υλικά που περιελάμβανε το πιάτο.

Κάθε παίκτης κατάφερε να βρει από οκτώ υλικά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να περάσουν στη δεύτερη δοκιμασία ισόπαλοι.

Η δεύτερη δοκιμασία απαιτούσε από τους παίκτες να επιλέξουν ένα master box, όπου κρυβόταν το βασικό υλικό, με το οποίο θα δημιουργούσαν μια συνταγή της επιλογής τους.

Τα πιάτα τους βαθμολόγησαν οι τρεις κριτές του show δίνοντας ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία. Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος κατάφερε να αποσπάσει δύο δεκάρια και έτσι να προπορευθεί με έναν μόλις βαθμό του αντιπάλου του. Στην τελική δοκιμασία, οι τρεις Έλληνες σεφ και κριτές του παιχνιδιού, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς υποδέχτηκαν έναν από τους διασημότερους κριτές MasterChef σε όλο τον κόσμο, τον πολυβραβευμένο σεφ, με ελληνική και κυπριακή καταγωγή, George Calombaris.

Αυτός είναι που έδωσε στους παίκτες μία από τις δυσκολότερες συνταγές του, ανεβάζοντας τον πήχη της αναμέτρησης σε δυσθεώρητα επίπεδα. Νικητής ο Λάμπρος Βακιάρος με τον τίτλο του master chef, το έπαθλο των 50.000€ και επαγγελματικές προοπτικές να ανοίγονται μπροστά του.

 

Δείτε εδώ τον μεγάλο τελικό

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software