officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Εκδήλωση: Είμαστε όλοι ρατσιστές;(Κίνηση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα – Αλληλεγγύη στους Πρόσφυγες)

14 Νοε, 2017 - 10:11
Εκδήλωση: Είμαστε όλοι ρατσιστές;(Κίνηση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα – Αλληλεγγύη στους Πρόσφυγες)

Πρόσκληση σε συζήτηση απο την Κίνηση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα-Αλληλεγγύη στους Πρόσφυγες, με το δημοσιογράφο Δημήτρη Ψαρρά.

«Η Κίνηση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα – Αλληλεγγύη στους Πρόσφυγες διοργανώνει εκδήλωση/ συζήτηση με καλεσμένο τον Δημήτρη Ψαρρά την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017.

 O τίτλος της εκδήλωσης είναι «Είμαστε όλοι ρατσιστές;»

Η προσφυγική κρίση, η ξενοφοβία και ο ρόλος της Χρυσής Αυγής» και θα γίνει στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας, στο Βαθύ, στις 7 η ώρα το απόγευμα.

Ο Δημήτρης Ψαρράς είναι δημοσιογράφος, μέλος της ερευνητικής ομάδας "Ιός". Εργάστηκε στην "Ελευθεροτυπία", από το 1990 μέχρι τον Ιούνιο του 2012. Έκτοτε εργάζεται στην "Εφημερίδα των Συντακτών". Έχει δημοσιεύσει τις μελέτες "Το κρυφό χέρι του Καρατζαφέρη. Η τηλεοπτική αναγέννηση της ελληνικής Ακροδεξιάς", εκδ. Αλεξάνδρεια, Αθήνα 2010, "Η Μαύρη Βίβλος της Χρυσής Αυγής. Ντοκουμέντα από την ιστορία και τη δράση μιας ναζιστικής ομάδας", εκδ. Πόλις, Αθήνα 2012, "Το μπεστσέλερ του μίσους. Τα 'Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών' στην Ελλάδα, 1920-2013", εκδ. Πόλις, Αθήνα 2013.»

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software