Κοινωνία

Ημερίδα « Ένστολα Επαγγέλματα»από το ΚΕΣΥΠ

23 Απρ, 2018 - 01:04
Ημερίδα « Ένστολα Επαγγέλματα»από το ΚΕΣΥΠ

Από το Κέντρο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018, ώρα 17.00 στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σάμου στο Βαθύ Σάμου, θα διεξαχθεί Ενημερωτική Ημερίδα με τίτλο: Ένστολα Επαγγέλματα.

Τα εν λόγω επαγγέλματα παρουσιάζουν ειδικές συνθήκες εργασίας αλλά και οι απαιτήσεις των Παραγωγικών Σχολών διαφοροποιούνται σε σχέση με άλλες σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ως εκ τούτου κρίνουμε σημαντική τη σωστή ενημέρωση των μαθητών και των γονέων τους και προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να παρακολουθήσει την εκδήλωση. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν στελέχη από όλους τους κλάδους των ενόπλων δυνάμεων, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Συγκεκριμένα θα συμμετάσχουν αξιωματικοί της 79 ΑΔΤΕ, της 114 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, του Ναυτικού Σταθμού Σάμου, του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου.

Η Ημερίδα διοργανώνεται στα πλαίσια του Επαγγελματικού Προσανατολισμού μαθητών και των γονέων τους και έχει ως στόχο τη πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις Παραγωγικές Σχολές των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής καθώς και για τις συνθήκες εργασίας των στελεχών των παραπάνω υπηρεσιών. Στο τέλος των ομιλιών οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απευθύνουν ερωτήσεις στους ομιλητές.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι