officeart horizontal  

 

Αθλητισμός

To BODRUM CUP στη Σάμο

4 Οκτ, 2018 - 01:10
To BODRUM CUP στη Σάμο

To BODRUM CUP,που φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια του, αποτελεί ένα διεθνές ναυτικό φεστιβάλ αλλά και παράλληλα ιστιοπλοϊκό αγώνα με παραδοσιακά σκάφη (γκιουλέτες).

Η αφετηρία είναι η Κωνσταντινούπολη και ο τερματισμός η Αλικαρνασσόςμε προσεγγίσεις σε Ελληνικά νησιά· φέτος θα προσεγγίσουν τη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο και τη Λέρο. Στα σκάφη θα επιβαίνουν 500 άτομα.

Στην πόλη της Σάμου και στον λιμένα Βαθέος τα 25-30 σκάφη θα φτάσουν στις 21/10/18 ερχόμενα από τη Χίο και θα αναχωρήσουν την επόμενη.

Με χαρά αποδεχτήκαμε ως Περιφερειακή Ενότητα Σάμου να αναλάβουμε σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς (Επιμελητήριο Λιμενικό Ταμείο, Ναυτικό Όμιλο Σάμου, Εμπορικό Σύλλογο και Σύλλογο Εστίασης ) την εξυπηρέτηση και υποδοχή της διοργάνωσης που σημειωτέον πρώτη φορά προσεγγίζει το νησί μας.

Θεωρούμε ότι η προσπάθεια για την αύξηση των προσεγγίσεων τουριστικών σκαφών στα λιμάνια της Ενότητάς μας και κατ’ επέκταση η περεταίρω ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού μπορεί να οδηγήσει σε πολλαπλασιαστικά οφέλη για την τοπική μας οικονομία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΜΟΥ

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software