officeart horizontal  

 

Αθλητισμός

Ο Κέρκης πήρε το τρίποντο κόντρα στην Δραπετσώνα

17 Δεκ, 2018 - 05:12
Ο Κέρκης πήρε το τρίποντο κόντρα στην Δραπετσώνα

Την έβδομη συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κέρκη Μαραθοκάμπου που κατάφερε να κερδίσει,με 3-0 σετ και σε μόλις 81 λεπτά την αντίστοιχη ομάδα της Δραπετσώνας, διατηρώντας έτσι την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Α2 και του δεύτερου υπο ομίλου.

Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου.

Στο πρώτο σετ του αγώνα η ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμπου μπήκε δυναμικά και κατάφερε καθ'όλη τη διάρκεια του να παραμείνει μπροστά στο σκορ κερδίζοντας έτσι με 25-18. Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Δραπετσώνας πίεσε τους γηπεδούχους για ένα χρονικό διάστημα,χωρίς όμως αποτέλεσμα ,καθώς η ομάδα του Γιάννη Λαδιανού ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει το σετ με 26-24. Στο τελευταίο σετ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για κάτι καλύτερο όμως η ομάδα του Μαραθόκαμπου ήταν καλύτερη και αυτή που επικράτησε με 25-20. Ο επόμενος αγώνας του Κέρκη Μαραθοκάμπου θα διεξαχθεί,το Σάββατο (22/12) στις 18:00 ,στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέως κόντρα στην ομάδα της Παναχαϊκής.Στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής για την Α2 Εθνική Κατηγορία.

 Τα σετ (3-0): 25-18, 26-24, 25-20

Διαιτητές:Αντωνόπουλος-Μουζούλας 

ΑΣ Κέρκης(Λαδιανός):Χατζηνικολάου, Κατσακούλας,Αλεξίου,Γεωργίου,Κνήτης, Παπακυριάκου,Αδαμόπουλος,Αγγελής, Πολυχρονιάδης(λ)

ΔΑΣ Δραπετσώνα(Παπαδόπουλος):Λέλος, Γαβριήλ,Παπασπύρος,Μουσλια(λ), Λαδόπουλος,Μανίκας,Μάμαλης, Σιώπης,Κογκαλίδης, Δεληπρίμης

Ρεπορτάζ:Ηλιάνα Τζούφα

allaboutsportslife.blogspot.com

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software