officeart horizontal  

 

Αθλητισμός

Η ''δικιά μας'' Μαρκέλλα Παπαγεωργίου MVP της 6ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών

26 Νοε, 2019 - 06:11
Η ''δικιά μας'' Μαρκέλλα Παπαγεωργίου MVP της 6ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών

Η Μαρκέλλα Παπαγεωργίου είναι η MVP της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών. Η 20χρονη κεντρική ήταν η κορυφαία στην ανατροπή του Ηλυσιακού στην έδρα του Αίαντα Ευόσμου, νίκη με την οποία έφθασαν τους 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

ΗΜαρκέλλα Παπαγεωργίου πέτυχε 18 πόντους με 14/20 επιθέσεις, 1 άσσο και 3 μπλοκ και ήταν αυτή που έδωσε τη νίκη στον Ηλυσιακό στο τάι μπρέικ.

Η ομάδα των Ιλισίων βρέθηκε πίσω με 14-10, όμως με τα σερβίς της Στεφανίας Μπέμπη και το μπλοκ της Μαρκέλλας Παπαγεωργίου στο φινάλε διαμόρφωσαν το 16-14.

Η Μαρκέλλα Παπαγεωργίου γεννήθηκε στη Σάμο στις 22 Δεκεμβρίου του 1999. Ξεκίνησε το βόλεϊ στον Ερμή Σάμου και το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει ιατρική. Την πρώτη της σεζόν στην πρωτεύουσα αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, στη συνέχεια στην Άρτεμις Κορυδαλλού και φέτος έκανε ντεμπούτο στη Volleyleague γυναικών με την φανέλα του Ηλυσιακού. Η ανάδειξη της MVP κάθε αγωνιστικής γίνεται βάσει στατιστικών, ιδιαιτερότητας αγώνα και καθοριστικής συμβολής της αθλήτριας στην εξέλιξή του. Η επιλογή γίνεται από το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας σε συνεργασία με τους προπονητές.

Πηγή: www.volleyball.gr

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

e-genius.gr ...intelligent web software