officeart horizontal  

 

Αθλητισμός

Camp ιστιοπλοΐας στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

10 Αυγ, 2021 - 02:08
Camp ιστιοπλοΐας στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Δήμου Ανατολικής Σάμου και του Γραφείου Αθλητισμού του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής «Samia 2021» που θα λάβει χώρα στην πόλη της Σάμου στις 19-22 Αυγούστου,  σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Σάμου και τον Ναυτικό Όμιλο Σάμου, θα πραγματοποιηθεί camp ιστιοπλοΐας όπου θα λάβουν μέρος ο Αντιπλοίαρχος Αντώνης Μπουγιούρης και η Υποπλοίαρχος Τάνια Δανέζη, διακεκριμένοι παγκόσμιοι πρωταθλητές του αθλήματος και Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Ακτοφυλακής. Οι διακεκριμένοι αθλητές θα αναλάβουν την εκμάθηση και την καθοδήγηση των νεαρών αθλητών που θα συμμετέχουν, θα μοιραστούν μαζί τους τις εμπειρίες τους στους αγώνες αλλά και τα μυστικά του αθλήματος.

Η διοργάνωση αυτή έχει σαν στόχο να καθιερωθεί ως θεσμός για το Δήμο Ανατολικής Σάμου και την πόλη μας με περισσότερες δραστηριότητες κάθε χρόνο και εμπλουτισμό της διοργάνωσης εφόσον μας το επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες. 

Για τη συμμετοχή των παιδιών ηλικίας 8 έως 12 ετών στο summercamp ιστιοπλοΐας είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν: 

  • η αίτηση συμμετοχής με υπογραφή κηδεμόνα
  • υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα με τη συγκατάθεσή του 
  • ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο και παιδίατρο
  • σχετική βεβαίωση αρνητικού self test, (σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) το οποίο θα παραδίδεται την ημέρα έναρξης και θα πρέπει να έχει γίνει έως 24 ώρες πριν.

Όλα τα παραπάνω έντυπα είναι διαθέσιμα στο site του Δήμου Ανατολικής  Σάμου www.islandofsamos.gr και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αποστέλλουν συμπληρωμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ναυτικού Ομίλου Σάμου nosamou παπάκι hotmail.gr ή στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Σάμου στο Μαλαγάρι την Πέμπτη 12 Αυγούστου, τη Δευτέρα 16 Αυγούστου και την Τετάρτη 18 Αυγούστου κατά τις ώρες  6:00-8:30 το απόγευμα.

Πληροφορίες  στα τηλέφωνα: 2273350140 και  2273350117

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software