officeart horizontal  

 

Αθλητισμός

Valencia CF Soccer Camp στο Δημοτικό Στάδιο Σάμου

13 Ιουν, 2022 - 05:06
Valencia CF Soccer Camp στο Δημοτικό Στάδιο Σάμου

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του συλλόγου μας με την Valencia C.F. , έναν από τους πιο επιτυχημένους και μεγαλύτερους συλλόγους στο ισπανικό και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το φετινό καλοκαιρινό προπονητικό πρόγραμμα της Βαλένθια - Valencia CF Soccer Camp που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Σάμου , - 3 Ιουλίου

Τα Valencia CF Soccer Camps αποτελούν ένα προπονητικό εργαλείο, που βοηθάει τα παιδιά σε όλο τον κόσμο να μάθουν τα βασικά του ποδοσφαίρου ακολουθώντας τη μεθοδολογία της Valencia CF Academy. Έχουν έναν διασκεδαστικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό σκοπό και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 16 ετών που θέλουν να διδαχθούν τα μυστικά του ποδοσφαίρου υπό την επίβλεψη προπονητών της Valencia CF Academy. Ταυτόχρονα όμως τα Valencia CF Soccer Campς στοχεύουν στο να εντοπίσουν νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην συνέχεια μέσα από το Elite Program να τους βελτιώσουν και να τους παρουσιάσουν στην Valencia CF Academy.

Παρόντες και προσκεκλημένοι μας θα είναι ο Vicent Gilabert Signes , προπονητής της ομάδας U9 και βιντεοαναλυτής της U19 της Ακαδημίας της Valencia CF, ο οποίος θα είναι και ο υπεύθυνος του camp , αλλά και ο Mario Bonic , συντονιστής του προπονητικού προγράμματος της Valencia CF στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Οι Πολυτιμότεροι - MVP παίκτες του Camp, οι οποίοι θα επιλεγούν από τους προσκεκλημένους προπονητές της Valencia CF Academy Greece, θα κερδίσουν:

  • Συμμετοχή στο Valencia CF Academy Camp (Βαλένθια)

ή εναλλακτικά

  • Συμμετοχή στο Valencia CF Academy SEE Elite Camp (Ελλάδα)

Το Valencia CF Soccer Camp 2022 στο νησί μας πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα παρακάτω:

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6947729094

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software