officeart horizontal  

 

Αθλητισμός

Σάμος: camping Waterpolo, Beachvolley, ξιφασκίας και πάλης για παιδιά!

27 Ιουν, 2022 - 12:06
Σάμος: camping Waterpolo, Beachvolley, ξιφασκίας και πάλης για παιδιά!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Δήμου Ανατολικής Σάμου και του Γραφείου Αθλητισμού του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής«Samia 2022»που θα λάβειχώρα στην πόλη της Σάμου στις 17-19 Ιουλίου, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Σάμου,θα πραγματοποιηθούν camping Waterpolo, Beachvolley, ξιφασκίας και πάλης.

Εκπαιδευτές θα είναι η ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Ελληνάκη Γεωργία, η ολυμπιονίκης πάλης Επισμηναγός (Δ) Μαρία Λουίζα Βρυώνη, ο πανελληνιονίκης ξιφασκίας Αντισυνταγματάρχης Ανυφαντής Σωτήριος και ο αθλητής πετοσφαίρισης Δόκιμος Λ/Φ Τσαρκάτογλου Μιλτιάδης.

Οι διακεκριμένοι αθλητές θα αναλάβουν την εκμάθηση και την καθοδήγηση των νεαρών αθλητών που θα συμμετέχουν, θα μοιραστούν μαζί τους τις εμπειρίες τους στους αγώνες αλλά και τα μυστικά του αθλήματος. Επιπλέον, θα λάβει χώρα εκδήλωση ταχυδακτυλουργικών από τον Επικελευστή Λ.Σ. Σακαρέλλη Γεώργιο-Αλέξανδρο.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής αθλήματα:

Waterpolo στις 17/7 για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών

Ξιφασκία και πάλη στις 18/7 για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών

BeachVolleyστις 19/7 για παιδιά γυμνασίου και λυκείου

Για τη συμμετοχή των παιδιών όλων των ηλικιών στο summercamp είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν:

  • η αίτηση συμμετοχής με υπογραφή κηδεμόνα
  • υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα με τη συγκατάθεσή του
  • ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο και παιδίατρο

Όλα τα παραπάνω έντυπα είναι διαθέσιμα στο siteτου Δήμου Ανατολικής Σάμου https://www.islandofsamos.gr/enhmerwsh/deltia-typou/item/1949-diorganosi-samia-2022-samos και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν έως τις 11/7 να τα αποστέλλουν συμπληρωμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή εκ του σύνεγγυς Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 9.00-14.00.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2273350117

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software