officeart horizontal  

 

Αθλητισμός

Τι να φέρετε μαζί σας στο γυμναστήριο

4 Μαρ, 2023 - 06:03
Τι να φέρετε μαζί σας στο γυμναστήριο

Είναι πολύ θετικό να έχετε βάλει τις επισκέψεις στο γυμναστήριο στην καθημερινότητά σας. Είναι πολύ ατυχές όμως, να φτάνετε στον χώρο του γυμναστηρίου και να βλέπετε πως κάτι λείπει απ’ την τσάντα σας.

Εδώ θα βρείτε τα απαραίτητα, που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε, να πάρετε μαζί σας στο γυμναστήριο.

Αθλητικά παπούτσια

Από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν, είναι να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ξεχάσει τα αθλητικά σας παπούτσια, με το που μπείτε στο γυμναστήριο. Πέρα απ’ το γεγονός ότι όλα τα υπόλοιπα παπούτσια δεν είναι βολικά για γυμναστική, είναι επικίνδυνο να φοράτε οτιδήποτε άλλο πέρα από αθλητικά ενώ γυμνάζεστε.

Ρούχα γυμναστικής

Στην ίδια κατηγορία με τα αθλητικά παπούτσια, ταιριάζουν και τα αθλητικά ρούχα. Η κατάλληλη ενδυμασία για το γυμναστήριο, είναι ένα απλό μπλουζάκι και μία απλή φόρμα. Αποφύγετε οπωσδήποτε ρούχα που δυσκολεύουν την κίνηση, όπως είναι τα τζιν παντελόνια.

Ακουστικά

Κάνει μεγάλη διαφορά, το να έχετε ακουστικά στο γυμναστήριο. Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα τραγούδια, που σας βοηθάνε να έχετε μεγαλύτερο κίνητρο να γυμναστείτε. Μπορείτε να βρείτε κάποια τραγούδια που σας βοηθάνε να γυμνάζεστε καλύτερα και να φτιάξετε μία playlist με αυτά, την οποία θα ακούτε στο γυμναστήριο απ’ τα ακουστικά σας.

Νερό

Το να μένετε ενυδατωμένοι κατά την διάρκεια της γυμναστικής, είναι πολύ σημαντικό. Σιγουρευτείτε ότι πάντα έχετε στην τσάντα σας ένα μπουκαλάκι με νερό ή ένα θερμός, που διατηρεί κιόλας την θερμοκρασία του νερού για περισσότερη ώρα.

Dry shampoo

Καμιά φορά, δεν προλαβαίνετε να κάνετε κανονικό ντους ή μπάνιο, μετά την γυμναστική σας. Η λύση σ’ αυτό το πρόβλημα, είναι αναμφίβολα το dry shampoo. Αν δεν το γνωρίζατε ήδη, πρόκειται για ένα προϊόν που μειώνει τα έλαια του κεφαλιού, χωρίς την χρήση νερού.

Λουκετάκι

Φυσικά ενώ γυμνάζεστε, δεν μπορείτε να κουβαλάτε τα πράγματά σας μαζί. Γι’ αυτό κιόλας τα γυμναστήρια παρέχουν ντουλαπάκια, στα οποία οι επισκέπτες μπορούν να αφήνουν τα πράγματά τους. Παρόλα αυτά, απ’ αυτά τα ντουλαπάκια, λείπουν συνήθως λουκέτα ασφαλείας https://fernand.gr/12-%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82.

Ίσως τα ντουλάπια να μην είναι μηχανήματα που παράγουν ενέργεια και χρειάζεται να ασφαλίζονται με μηχανισμό lockout tagout, αλλά σίγουρα ένα λουκετάκι θα βοηθήσει τα πράγματά σας να μείνουν ασφαλή.

Σνακς

Τι καλύτερο απ΄ το να ανταμείβετε τον εαυτό σας με ένα σνακ μετά απ’ την γυμναστική; Καλό είναι να μην επιλέξετε σνακς με πολύ ζάχαρη ή πολλά ανθυγιεινά λάδια, αλλά αντιθέτως να προτιμήστε κάτι ελαφρύ, όπως είναι μία μπάρα φρούτων.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software