Σκακιστική Ακαδημία 2017 με τον GM Στέλιο Χαλκιά

0
0
0
s2smodern

Ο GM Στέλιος Χαλκιάς και πάλι κοντά μας. Στις 6, 7 και 8 Απρίλη θα βρίσκεται στην Σάμο για ένα τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο θα κορυφωθεί το Σάββατο 8 Απρίλη με την διεξαγωγή Σιμουλτανέ στο Δημοτικό Σχολείο Άνω Βαθέος.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 36 ετών Στέλιος Xαλκιάς είναι Διεθνής Μετρ από το 1998 και Γκραν Μετρ από το 2002 ενώ η διεθνής πορεία του είναι αξιοζήλευτη με πολλές διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής Ομάδας ενώ μάλιστα αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ελλάδος σε διασυλλογικό επίπεδο για το 2016. Είναι η δεύτερη φορά που ο γνωστός σκακιστής θα βρεθεί στο Νησί μας όπου οι μικροί (αλλά και οι μεγάλοι!) φίλοι του Σκακιού θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μαζί του σε έναν αγώνα επίδειξης σιμουλτανέ αλλά και να διδαχτούν από αυτόν σε ένα τριήμερο σκακιστικό σεμινάριο που θα προηγηθεί του αγώνα επίδειξης.

Για πληροφορίες – συμμετοχές στα σεμινάρια που θα διεξαχθούν σε Βαθύ και Καρλόβασι αλλά και για την συμμετοχή στο Σιμουλτανέ (Σάββατο 08/04 17:00) επικοινωνήστε μαζί μας στα παραπάνω email και στο τηλέφωνο 6946951431 (Δαγκλής Δημήτρης)

e-genius.gr ...intelligent web software