elenfrdeitrues
  • Αρχική
  • Νέα Σάμος
  • Αθλητισμός
  • Νίκος Κατρακάζος : Να γεμίσουμε το γήπεδο για την εθνική μας

Νίκος Κατρακάζος : Να γεμίσουμε το γήπεδο για την εθνική μας

0
0
0
s2smodern

Συνέντευξη Τύπου για τον  3ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων, που θα φιλοξενηθεί στο Βαθύ της Σάμου από 28-30 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου.

Ομιλητές ήταν, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος, ο supervisor της CEV Ζντέσλαβ Μπάρατς, ο Διευθυντής της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλής Μπακοδήμος, το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ιφιγένεια Τέφα, η αρχηγός της Εθνικής Νεανίδων Ευφροσύνη Αλεξάκου και  ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Μπουτσορής.

 

Νίκος Κατρακάζος (Αντιπεριφερειάρχης Σάμου): «Να γεμίσουμε το γήπεδο»

''Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το Σάββατο μία μεγάλη πρόκριση'' ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, ο οποίος ευχαρίστησε την ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που έδειξε στη Σάμο για την διεξαγωγή του τουρνουά.

''Δεν είναι μία διοργάνωση φιλίας, είναι ένα πολύ σοβαρό τουρνουά και παρά το γεγονός ότι δεν υπερτερούμε σε υποδομές, έχουμε να αντιτάξουμε έναν πολύ όμορφο τόπο, με ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους. Το άθλημα του βόλεϊ στη Σάμο έχει κάνει μεγάλη πρόοδο. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το Σάββατο μία μεγάλη πρόκριση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ζντέσλαβ Μπάρατς (supervisor CEV): «Σημαντικό για το μέλλον του βόλεϊ να πηγαίνει σε μικρά μέρη»

''Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Σάμου και την Ελληνική Ομοσπονδία για την διοργάνωση του τουρνουά σε αυτό το εξαιρετικό νησί του ανατολικού Αιγαίου'' δήλωσε ο κ. Μπάρατς και συνέχισε λέγοντας ότι '' Είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε το άθλημά μας να παίζεται ακόμα και σε απομακρυσμένες Ευρωπαϊκές περιοχές, όπως είναι η Σάμος στο ανατολικότερο άκρο της Ελλάδας και της Ευρώπης. Είμαστε όλοι εδώ για το βόλεϊ ''.

samostimes Volley Greece national team1

Ιφιγένεια Τέφα (Μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ.): «Φιλοσοφία της Ομοσπονδίας η αποκέντρωση»

Η κυρία Τέφα μετέφερε εκ μέρους του προέδρου της Ομοσπονδίας Γιώργου Καραμπέτσου και των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ. τις ευχαριστίες τους, προς την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κατρακάζο για την φιλοξενία και την βοήθειά του.  Σύμφωνα με την κυρία Τέφα ''Η φιλοσοφία της Ομοσπονδίας είναι η αποκέντρωση και ο μεγάλος στόχος είναι να κερδίσει πολλά από αυτή τη διοργάνωση το βόλεϊ της Σάμου''.  

Περικλής Μπακοδήμος (Διευθυντής Ε.Ο.ΠΕ.): «Το βόλεϊ της Σάμου θα κερδίσει πολλά»

«Είμαι συναισθηματικά φορτισμένος γιατί έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου για την εξέλιξη του βόλεϊ στη Σάμο. Πριν 30 χρόνια παίζαμε βόλεϊ στο Παλαιόκαστρο στην πλατεία και μας διέκοψε μία γιαγιά για να περάσει τα πρόβατά της για βοσκή. Από τότε άλλαξαν πολλά και δημιουργήθηκαν πολλές ομάδες. Πέρυσι η Αναγέννηση στις γυναίκες και φέτος ο Κέρκης στους άνδρες επιβεβαίωσαν την άνοδο του Σαμιώτικου βόλεϊ, το οποίο θα κερδίσει πολλά από τους αγώνες που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες. Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια και τον κ. Κατρακάζο για την μεγάλη προσπάθεια, την φιλοξενία και στην υλοποίηση αυτής της διοργάνωσης».

samostimes Volley Greece national team2

 

Νίκος Μπουτσορής (Προπονητής Εθνικής Νεανίδων): «Να έρθει ο κόσμος της Σάμου στο γήπεδο»

«Παίζουμε στην πατρίδα μας και θέλουμε να πάρουμε το εισιτήριο της πρόκρισης. Το σωματείο και η Ένωση της Σάμου μας αγκάλιασαν από την πρώτη ημέρα που βρεθήκαμε στο νησί. Έχουμε αφήσει μία δουλειά στη μέση από τα πρώτα παιχνίδια στη Πορταριά και ήρθαμε στη Σάμο για να την ολοκληρώσουμε και να κάνουμε το τελευταίο βήμα που απομένει. Καλούμε τον κόσμο να έρθει σε όλους τους αγώνες και το Σάββατο να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση. Δεν έχουμε τραυματισμούς και μπορούμε χάρη στην ποιότητα των αθλητριών να καλύπτουμε κάθε πρόβλημα που προκύπτει''

Ευφροσύνη Αλεξάκου (Αρχηγός Εθνικής Νεανίδων): «Θα τελειώσουμε την δουλειά»

«Είμαστε έτοιμες για το τριήμερο των αγώνων με τρεις δύσκολους αντιπάλους. Εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια και ελπίζω το Σάββατο να βγούμε κερδισμένες, πανηγυρίζοντας την πρόκριση. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο ασφυκτικά και να μας βοηθήσει να ολοκληρώσουμε την δουλειά που αφήσαμε στη μέση τον Απρίλιο στην Πορταριά. Το πιστεύουμε πολύ και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Μιχάλης Σβαρνιάς

e-genius.gr ...intelligent web software