elenfrdeitrues

Ψηφιακός οδηγός από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου

0
0
0
s2smodern

Οι υπηρεσίες του Δήμου Ανατολικής Σάμου συνεχίζουν να είναι κλειστές εξαιτίας των μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού. Οι περισσότερες συνναλαγές του Δήμου με το κοινό και ειδικά οι πληρωμές, μπορούν να γίνουν μέσα απο το διαδίκτυο. Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου αναπτύσει συνεχώς τις υπηρεσίες του μέσω διαδικτύου και εγκαινιάζει τον Ψηφιακό Οδηγό, μια εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα στους χρήστες του Facebook να παίρνουν άμεσα απαντήσεις στα ερωτήματα τους. Δείτε το ρεπορτάζ του samostimes

Συνέχεια ανάγνωσης

Το διαφορετικό Πάσχα του 2020

0
0
0
s2smodern

Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας, προβλέπει νέα προσωρινά περιοριστικά μέτρα στους χώρους λατρείας, όλων των θρησκειών και δογμάτων. Τα μέτρα θα ισχύουν για το διάστημα από 12 Απριλίου του 2020 έως και 20 Απριλίου του 2020. Δείτε το σχετικό βίντεο

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΩΡΕΕΣ

0
0
0
s2smodern

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου ¨Άγιος Παντελεήμων¨ εκφράζει τις ευχαριστίες της στη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για τη προσφορά ειδών ατομικής προστασίας που μας διατέθηκαν καθώς και την από μέρους τους πρόθεση να δοθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, ως έκτακτη επιχορήγηση το ποσό των 50.000,00 ευρώ.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ευχαριστήριο δωρεών στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ

0
0
0
s2smodern

Έως και σήμερα η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου ¨Άγιος Παντελεήμων¨ με την παρούσα ανακοίνωση, θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στους κάτωθι για την ευγενική δωρεά τους στο Ίδρυμά μας:

Συνέχεια ανάγνωσης

Προσλήψεις Συμβασιούχων στα ΚΥΤ. Δείτε τις θέσεις για την Σάμο

0
0
0
s2smodern

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας τριών (3) μηνών για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Προσωρινών Δομών Φιλοξενίας της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

Συνέχεια ανάγνωσης

Μητροπολίτης Σάμου: Nα μην μεγαλοποιούμε τα πράγματα και να πειθαρχήσουμε

0
0
0
s2smodern

“Ας μην μας ξενίζει το γεγονός, ότι προσωρινά δεν έχουμε την δυνατότητα να προσερχόμαστε στους Ιερούς μας Ναούς” κάλεσε σε μήνυμά του ο Μητροπολιτης Σάμου Ευσέβιος.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τουρκικό δεξαμενόπλοιο εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα μεταξύ Χίου και Σάμου

0
0
0
s2smodern

Περιστατικό παρόμοιο με εκείνο που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της 16ης Μαρτίου, όταν τουρκικό φορτηγό πλοίο με παράτυπους μετανάστες προσάραξε στο λιμάνι της Κέας, συνέβη την Παρασκευή το πρωί στο κεντρικό Αιγαίο.

Συνέχεια ανάγνωσης

Πρόσληψη επικουρικού προσωπικού

0
0
0
s2smodern

Το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου ¨Άγιος Παντελεήμων¨ ανακοινώνει ότι με συνοπτικές διαδικασίες υλοποιήθηκε η απόφαση πρόσληψης από τη 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου,

Συνέχεια ανάγνωσης

Μέχρι τις 10 Απριλίου η υποβολή αιτήσεων για εποχικούς πυροσβέστες

0
0
0
s2smodern

Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 10 Απριλίου η υποβολή αιτήσεων για όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως εποχικοί πυροσβέστες. Δείτε αναλυτικά:

Συνέχεια ανάγνωσης

Περιορισμός στην άσκοπη μετακίνηση προσφύγων & μεταναστών VIDEO

0
0
0
s2smodern

Συνεχίζεται η εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων και στο Κ.Υ.Τ. Σάμου, στο πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας για την αντμετώπιση της μετάδοσης του κορονοϊού. Όπως ορίζεται στη σχετική κοινή υπουργική απόφαση, καθημερινά και τις 7:00 έως και τις 19:00 δίνεται η δυνατότητα σε εκπροσώπους οικογενειών ή ομάδων των διαμενόντων στα ΚΥΤ να μεταβαίνουν για την κάλυψη των αναγκών τους στα πλησιέστερα αστικά κέντρα. Στο πλαίσιο αυτό η αστυνομική διεύθυνση Σάμου έχει διαμορφώσει ζώνες αστυνομικών ελέγχων και χρήσης τεχνικών φραγμών για την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων. Δείτε το ρεπορτάζ του samostimes.gr

Συνέχεια ανάγνωσης

e-genius.gr ...intelligent web software