elenfrdeitrues

Παράταση μισθώσεων για το νέο ΚΥΤ στη Ζερβού Σάμου

0
0
0
s2smodern

Την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή των νομιμοποιητικών εγγράφων για την μίσθωση χωραφιών στη θέση Ζερβού για την κατασκευή του νέου ΚΥΤ αποφάσισε με απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου. Αναλυτικά:

Συνέχεια ανάγνωσης

Αμφιδρόμηση της οδού Βλαμαρής. Οδηγούμε με ιδιαίτερη προσοχή!

0
0
0
s2smodern

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ενημερώνει τους δημότες ότι, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων κατά της εμφάνισης και διασποράς κρουσμάτων του κορωνοϊού στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, στο σύνολο της Επικράτειας για το χρονικό διάστημα από 15.09.2020 έως και 29.09.2020 και σύμφωνα με την υπ' αριθμό 18/2020 απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, αποφασίστηκε : 

Συνέχεια ανάγνωσης

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Σάμο για το αδίκημα της διέγερσης στη διάπραξη εγκλημάτων

0
0
0
s2smodern

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Σάμο για το αδίκημα της διέγερσης στη διάπραξη εγκλημάτων .

Συνέχεια ανάγνωσης

Κατάθεση ψυχής μιας μητέρας

0
0
0
s2smodern

Μια ημέρα πριν από την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών έφτασε στα γραφεία μας ένα γράμμα από μια μητέρα που υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και κέρδισε το δώρο της ζωής χάρη στον δότη της.

Συνέχεια ανάγνωσης

Καρλόβασι: 2η μέρα δράσεων Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

0
0
0
s2smodern

Οι δράσεις συνεχίζονταi…..«Μία καμπάνια ενημέρωσης για την οδική ασφάλεια ξεκίνησε σήμερα 17/9/2020 στα σχολεία της περιφέρειας του Δήμου Δυτικής Σάμου με τη συνδρομή της Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβάσου και της Τροχαίας» .

Συνέχεια ανάγνωσης

Σάμος: Αστυνομικοί ξυλοκόπησαν και ξεγύμνωσαν προσφυγόπουλα γιατί νόμιζαν ότι έκλεψαν... ποδήλατο

0
0
0
s2smodern
 
Ένα ακόμα απαράδεκτο περιστατικό αστυνομικής βίας, αυτή τη φορά ενάντια σε 13χρονο και 15χρονο προσφυγόπουλο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Tους φόρεσαν χειροπέδες, τους χτύπησαν, τους εξευτέλισαν, τους ξεγύμνωσαν, τους έβρισαν. Κι όλα αυτά για ένα ποδήλατο, το οποίο οι... άτεγκτοι τιμωροί του εγκλήματος ασφαλώς και θεώρησαν κλεμμένο, αφού το οδηγούσε ένας 15χρονος πρόσφυγας, ενώ μαζί του βρισκόταν ο 13χρονος φίλος του. Τα παιδιά κατέληξαν στο νοσοκομείο, ενώ το ένα από τα δυο διαγνώστηκε με κακώσεις στον αριστερό ώμο και βραχίονα.

Συνέχεια ανάγνωσης

Παρουσίαση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Ανατολικής Σάμου και βραβεύσεις

0
0
0
s2smodern
Με απόλυτη επιτυχία και με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας της διασποράς από τον covid-19 πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση του παραδοτέου του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Ανατολικής Σάμου στους φορείς που συμμετείχαν κατά την διάρκεια της εκπόνησης του καθώς και στα τοπικά Μ.Μ.Ε. Παρουσιάστηκε επίσης και το πρόγραμμα Life και οι δυνατότητες αξιοποίησης του από τον Δήμο από τον κ. Δημήτρη Μπανούση τεχνικό Σύμβουλο του Πράσινου Ταμείου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Μετακινούμαστε χωρίς ρύπους σε στεριά και θάλασσα

0
0
0
s2smodern

 Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους και στη συνέχεια «κίνηση» στη θάλασσα με wind surfing στο πλαίσιο της Ευρωπαίκής εβδομάδας κινητικότηταςΘα ακολουθήσει ενημέρωση για την ασφαλή ποδηλασία και τα οφέλη της  καθώς και για την εκμάθηση των water sports. Ραντεβού  στις 18:00 στην πιάτσα των ταξί στο Κοκκάρι με τερματισμό στο Samos wind surfing.

Αναχώρησαν για τη Γερμανία 109 αιτούντες άσυλο – παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, μαζί με την οικογένεια τους

0
0
0
s2smodern

Αναχώρησε σήμερα ομάδα 109 αιτούντων άσυλο από τα νησιά με προορισμό τη Γερμανία.

Συνέχεια ανάγνωσης

e-genius.gr ...intelligent web software