officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Εργατικό Κέντρο Σάμου, υπερασπιζόμαστε κάθε ξεριζωμένο που είναι κομμάτι της τάξης μας

18 Οκτ, 2018 - 10:10
Εργατικό Κέντρο Σάμου, υπερασπιζόμαστε κάθε ξεριζωμένο που είναι κομμάτι της τάξης μας

''Εμείς υπερασπιζόμαστε κάθε ξεριζωμένο που είναι κομμάτι της τάξης μας, κάθε θύμα του πολέμου και της οικονομικής υφαρπαγής του πλούτου της χώρας τους απο τα μονοπώλια'' με αυτή την χαρακτηριστική φράση η Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάμου κυρία Βάσω Βρυνιώτη ουσιαστικά περιέγραψε το πλαίσιο της διαμαρτυρίας που οργανώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 18 Οκτ, από το Ε.Κ. και άλλους συλλογικούς φορείς.

Στη συγκέντρωση στην πλατεία Πυθαγόρα παραβρέθηκαν εκπρόσωποι σωματείων του Εργατικού Κέντρου, απλός κόσμος και πρόσφυγες/οικονομικοί μετανάστες με την ομιλία της κυρίας Βρυνιώτη να περιστρέφεται γύρω από την ανάγκη απεγκλωβισμού των ανθρώπων που διαβιούν κάτω από δύσκολες συνθήκες στο ΚΥΤ Σάμου και στα γύρω χωράφια σε σκηνές, την άμεση προώθηση τους στον τελικό προορισμό που επιθυμούν και στο κλείσιμο της δομής.

samostimes ΕΚ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 2018 10 18 5

Η Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου επιτέθηκε φραστικά σε όσους χρησιμοποιούν το μεταναστευτικό για την προώθηση των πολιτικών τους συμφερόντων και εμποτίζουν την κοινωνία με ρητορική μίσους, ενώ ειδικά αναφέρθηκε στην ομάδα πολιτών ''Σάμος SOS''.

Τέλος, μικρό χαιρετισμό στα αγγλικά απηύθυνε, εκ μέρους του Ε.Κ., η κυρία Ευστρατίου ενώ με το τέλος των ομιλιών ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας μέχρι το τουριστικό λιμάνι Σάμου.

Δείτε ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ των ομιλιών

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software