officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Η Σάμος στην Σουηδία τον Φεβρουάριο

15 Νοε, 2018 - 09:11
Η Σάμος στην Σουηδία τον Φεβρουάριο

Ο Δήμος Σάμου συμμετέχει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στη διεθνή έκθεση τουρισμού «PANORAMA» που πραγματοποιείται από τις 16 έως τις 18 Φεβρουαρίου στη Σουηδία. Η έκθεση αποτελεί το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός για τις Σκανδιναβικές Χώρες και η Σάμος θα βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά για να προβάλει το τόπο μας ως τουριστικό προορισμό υψηλής αξίας.

Στα πλαίσια της διεθνής έκθεσης, διοργανώνεται από τις Σκανδιναβικές Χώρες, την North Events και την Design Ambassador διαγωνισμός για την βράβευση καλύτερου τουριστικού προορισμού στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Σάμου. Ο διαγωνισμός αφορά τους ωραιότερους Προορισμούς στην Ευρώπη με στόχο τη δημιουργία κινήτρων επισκεψιμότητας στο Σκανδιναβικό κοινό.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας για τις Σκανδιναβικές Χώρες θα ξεκινήσει στις 30 Νοεμβρίου με χορηγούς επικοινωνίας τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης τουρισμού της Σουηδίας, της Δανίας και της Νορβηγίας.

Προσκαλούμε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν τη Σαμιακή Υποψηφιότητα προσκομίζοντας φωτογραφίες του τόπου μας. Οι φωτογραφίες θα κριθούν από επιτροπή της διοργανώτριας εταιρείας και η καλύτερη θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό εκπροσωπώντας τη Σάμο.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τις φωτογραφίες τους στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε στη επίσημη σελίδα του Δήμου στο Facebook : Δήμος Σάμου – Municipality of Samos.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software