Κοινωνία

Έργα και Ερευνητικά σχέδια που χρηματοδοτούνται για το νομό Σάμου

12 Ιαν, 2019 - 01:01
Έργα και Ερευνητικά σχέδια που χρηματοδοτούνται  για το νομό Σάμου

 Ενημερώνουμε τους πολίτες του νομού μας για τις νεώτερες χρηματοδοτήσεις έργων και μελετών (συνοπτικά και συγκεντρωτικά) τα οποία εγκρίνουν και χρηματοδοτούν η Κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία:

Α)Κατόπιν απόφασης του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης (υπογράφει ο υφυπουργός Στ. Γιαννακίδης):

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ 1ου ΚΑΙ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΕ ΒΑΘΕΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΥ 218.094,25

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ " ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ" 74.400,00

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΟΥΡΝΩΝ 74.400,00

ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ 530.000,00

Β) Μία νέα δράση ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού και των ερευνητικών υποδομών σε παραμεθόριες και νησιωτικές Περιφέρειες της χώρας καθώς και σε Περιφέρειες Στον τομέα της έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξη πρόκειται να υλοποιηθεί από τον Τομέα Έρευνας και Καινοτομίας του ΥΠΠΕΘ και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Έτσι με απόφαση του Αν. Υπουργού Έρευνας και Καινοτομίας κ. Κώστα Φωτάκη, εγκρίνονται για το Βόρειο Αιγαίο χρηματοδοτήσεις για ερευνητικές δραστηριότητες, το ποσό των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ (8 εκ. ευρώ) Πρόκειται για ερευνητικά έργα της παρούσας προκήρυξης που θα υλοποιηθούν από Πανεπιστήμια, ΤΕΙ, Ερευνητικά Πανεπιστημιακά Ινστιτούτα (ΕΠΙ) και Ερευνητικά Κέντρα-Ινστιτούτα, στις αντίστοιχες Περιφέρειες οι οποίες εντάσσονται στο πρόγραμμα εμπλουτίζοντας τις ερευνητικές δραστηριότητες που διεξάγονται σε αυτά και ενδυναμώνοντας ή επεκτείνοντας τις υφιστάμενες υποδομές και εξοπλισμό. Η στήριξη του επιστημονικού δυναμικού της χώρας με ιδιαίτερη έμφαση στους νέους ερευνητές και επιστήμονες των ακριτικών περιοχών.

Από το γραφείο του Βουλευτή

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι