officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Συλλυπητήριο Ψήφισμα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου

13 Μαρ, 2019 - 03:03
Συλλυπητήριο Ψήφισμα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για τον πρόωρο χαμό της αγαπημένης μας συναδέλφου, δασκάλας Ζωής Μωραΐτη, εκπαιδευτικό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου.

Μία συνάδελφος με ήθος, καλοσυνάτη, πάντα χαμογελαστή, με μια εκλεπτυσμένη αίσθηση του χιούμορ, με απίστευτη καλλιέργεια και ευρυμάθεια, με μια ανεξάντλητη διάθεση για προσφορά, πάντα με έγνοια για τους συναδέλφους και για τα παιδιά. Μία εξαίρετη δασκάλα , που οι μαθητές της την λάτρευαν και οι συνάδελφοί την εκτιμούσαν απεριόριστα. Με τη δουλειά της και τη στάση της συνέβαλε σημαντικά στον αγώνα για ένα καλύτερο σχολείο και για την αναβάθμιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης.

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου, εκτιμώντας το ήθος και την προσφορά της στην εκπαίδευση γενικότερα και στο σχολείο , αποφασίζει ομόφωνα: Να παραστούν τα μέλη του Δ.Σ στην κηδεία, που θα γίνει στον Άγιο Σπυρίδωνα στο Βαθύ , την Τετάρτη 13 Μαρτίου , στις 15.30 . Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του και να στηρίξει με κάθε τρόπο την οικογένεια της συναδέλφου. Να καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη της για την ενίσχυση του Δημοτικού Γηροκομείου Σάμου Να αναρτηθεί στο διαδίκτυο και να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΣΑΜΟΥ

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software