officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Έκλεισε η Παιδιατρική κλινική στο Νοσοκομείο Σάμου

3 Απρ, 2019 - 04:04
Έκλεισε η Παιδιατρική κλινική στο Νοσοκομείο Σάμου

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Νομός Σάμου.

Έκλεισε η Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου και μεγάλα προβλήματα δημιουργούνται και στην Μαιευτική κλινική. Εγκληματικές οι Ευθύνες της Κυβέρνησης ,του Υπουργείου Υγείας, της 2ης ΥΠΕ και της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί γενικότερα στο Δημόσιο Τομέα Υγείας και ειδικότερα στην Παιδιατρική και Μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου.

Η προσπάθεια του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων να επικοινωνήσει σήμερα με την Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ ήταν άκαρπη . Το Δ.Σ του Συλλόγου σε έκτακτη συνεδρίαση την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 αποφάσισε και απαιτεί για πολλοστή φορά από όλους τους αρμόδιους να δώσουν άμεση λύση . Λύση που θα έπρεπε να είχαν δώσει από χτες.

Αποφάσισε επίσης να κηρύξει πεντάωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 10-3 μμ την Τρίτη 9 Απρίλη 2019 ,συγκέντρωση στην είσοδο του νοσοκομείου και πορεία στην Πλατεία Πυθαγόρα. Καλούμε όλους τους φορείς και όλο το Σαμιακό λαό του νησιού να συμμετέχουν μαζικά στην συγκέντρωση μας. Τα ζητήματα της υγείας είναι ζητήματα ζωής και μας αφορούν όλους.

Ο Πρόεδρος        Η Γραμματέας

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software