Κοινωνία

Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Σάμου

4 Απρ, 2019 - 07:04
Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Σάμου

Συνάδελφοι –Συναδέλφισσες μας έχουν μείνει πολύ λίγες μέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία με τις αιτήσεις επιλογής μας σε ποιον δήμο θέλουμε να είμαστε εργαζόμενοι.

Μέσα στο νομοσχέδιο για την Υγεία, πέρασαν και την τροπολογία για την διάσπαση συγκεκριμένων Δήμων όπως και στο νησί μας, με γρήγορες κινήσεις χωρίς να ληφθούν υπόψη τα σοβαρά προβλήματα που θα δημιουργηθούν στις ήδη υποστελεχωμένες υπηρεσίες του σημερινού Δήμου, ενώ θα πρέπει και οι αντίστοιχες υπηρεσίες να δημιουργηθούν και στο νέο Δήμο. Με ποιους άραγε εργαζόμενους θα στελεχωθούν όλες αυτές οι υπηρεσίες?

Οι εργαζόμενοι εδώ και χρόνια μετακινούνται από περιοχή σε περιοχή, ώστε να καλυφτούν οι μεγάλες ανάγκες του Δήμου και των Δημοτών. Η θέση του Συλλόγου μας είναι μία και αμετάβλητη. Ο κάθε εργαζόμενος να τοποθετηθεί στην περιοχή που είναι ο τόπος κατοικίας του ή όπου εκείνος επιθυμεί να εργαστεί. Με αφορμή το μεγάλο πρόβλημα στην υποστελέχωση των υπηρεσιών των Δήμων, αλλά και τις εν λόγο μετακινήσεις οι συνάδελφοι πιθανόν να δεχτούν και πολλές υποσχέσεις από διάφορους υποψηφίους λόγο και της προεκλογικής περιόδου.

Εμείς τους καλούμε να κλείσουν τα αυτιά τους σε τέτοιου είδους προκλήσεις-ταξίματα και να απαιτήσουν άμεσα να δρομολογηθούν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την στελέχωση των υπηρεσιών και στους δύο Δήμους. Σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτούμε εργαζόμενοι να μετακινούνται από περιοχή σε περιοχή με δικά τους έξοδα μετακίνησης.κατάσταση που θα δημιουργηθεί σε ότι έχει σχέση πάντα με την υποστελέχωση θα δώσει την ευκαιρία για αυτό που επιδιώκουν κυβερνήσεις και Δήμοι να εκχωρήσουν υπηρεσίες στον ιδιωτικό τομέα. Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε εκχώρηση υπηρεσιών σε ιδιώτες.

-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 1) Οι εργαζόμενοι να τοποθετηθούν σύμφωνα με αυτό που θα δηλώσουν 2) Άμεσα να προκηρυχτούν θέσεις μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη όλων των αναγκών και των δύο Δήμων σύμφωνα με τις ανάγκες των Δημοτών

Το Δ.Σ.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι