officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Βίζα για επισκέπτες από Τουρκία

8 Απρ, 2019 - 05:04
Βίζα για επισκέπτες από Τουρκία

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

Ξεκίνησε η νέα τουριστική περίοδος και τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από την Τουρκία και το πρόβλημα όπως κάθε χρόνο το ίδιο. Δεν έχει εγκριθεί για φέτος και φυσικά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το Πιλοτικό Πρόγραμμα διευκόλυνσης της διαδικασίας χορήγησης θεωρήσεων (gate Vısa) σε υπηκόους τρίτων χωρών προερχόμενους από την Τουρκία για τουρισμό, που τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται στα νησιά Σάμος, Χίος, Λέσβος, Κως, Ρόδος και Καστελόριζο.

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια με συντονισμένες και στοχευμένες ενέργειες, και παρά τα προβλήματα της γείτονος χώρας καταφέραμε να αυξήσουμε τους Τούρκους επισκέπτες από 12.000 ( Μ. Ο μέχρι και το 2014) σε 33.000. Είναι προφανές ότι η καθυστέρηση ή ακόμη χειρότερα η μη έναρξη του προγράμματος θα έχει καταστροφικές συνέπειες. Καλούμε τα αρμόδια Υπουργεία Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη να ενεργήσουν άμεσα χωρίς καμία καθυστέρηση.

Στο δύσκολο αγώνα που δίνουμε για τον τουρισμό και την προβολή του τόπου μας, το κράτος πρέπει να είναι αρωγός και όχι να δημιουργεί προβλήματα με την ολιγωρία του.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software