officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Διοικητικές αλλαγές και αποσυμφόρηση της Σάμου, υπόσχεται ο υπουργός κ. Βίτσας

13 Απρ, 2019 - 03:04
Διοικητικές αλλαγές και αποσυμφόρηση της Σάμου, υπόσχεται ο υπουργός κ. Βίτσας

Αναχώρησαν σήμερα το μεσημέρι από την Σάμο 500  πρόσφυγες και μετανάστες τπου ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού με προορισμό τον Πειραιά, με δύο αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού.

Πρόκειται την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους του σχεδιασμού του Υπουργείου Μεταναστευτικής για την Σάμο σε μια επιχείρηση που θα συνεχισθεί και το επόμενο χρονικό διάστημα με σκοπό όταν θα ολοκληρωθεί η δημιουργία του νέου Κ.Υ.Τ. στη θέση Ζερβού, περίπου έξι (6) μακριά από την πόλη της Σάμου, ο αριθμός των ανθρώπων που θα διαμένουν στο κέντρο να είναι μικρότερος της χωρητικότητας του.

samostimes anaxorisi prosfygon armatagoga Vitsas 9samostimes anaxorisi prosfygon armatagoga Vitsas 38

samostimes anaxorisi prosfygon armatagoga Vitsas 51

samostimes anaxorisi prosfygon armatagoga Vitsas 31

samostimes anaxorisi prosfygon armatagoga Vitsas 48

 

Σε δήλωση του επίσης ο υπουργός αναφέρθηκε στις αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών στο Κ.Υ.Τ. Σάμου όπως και την αλλαγή της διοικητικής διαδικασίας που μέχρι σήμερα προέβλεπε την μεταφορά μεταναστών από κάποια νησιά της Δωδεκανήσου, όταν έβγαιναν π.χ. στο Αγαθονήσι, στη Σάμο. Πλέον θα μεταφέρονται στην Κώ. Σε ότι αφορά στην σημερινή επιχείριση, η μεταφορά στα πλοία και η επιβίβαση τους σε αυτά έγινε σε μικρούς αριθμούς κάθε φορά από τις 08.30 το πρωί μέχρι το μεσημέρι.

 

Δείτε τί δήλωσε ο υπουργός.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software