Κοινωνία

Πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας και χρήσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή

21 Ιουν, 2019 - 09:06
Πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας και χρήσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή

Πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας και χρήσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή στα πλαίσια δράσεων υποστήριξης ευπαθών ομάδων της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Δημόσιας Υγείας Δήμου Σάμου.

Την περίοδο που διανύουμε, η γνώση της Αγγλικής Γλώσσας καθώς και η γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, είναι απαραίτητα εφόδια για την αγορά εργασίας. Το κόστος εκμάθησης όμως, σε φροντιστήρια ή ιδιαίτερα, είναι ειδικά για τις οικογένειες με οικονομικά προβλήματα, δυσβάσταχτο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, θα παραδίδονται μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας και Πληροφορικής στην πόλη της Σάμου καθώς και στην πόλη του Καρλοβάσου, σε αρχάριους και προχωρημένους μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, που αδυνατούν για οικονομικούς λόγους να παρακολουθήσουν τα αντίστοιχα μαθήματα σε ιδιωτικά φροντιστήρια ή ανήκουν σε άλλες ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Σάμου (ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ), προσκομίζοντας φωτοτυπία ταυτότητας και πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ως και τις 28/06/2019. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2273353452-454, 2273353448

Εκ του Δήμου Σάμου

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι