officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Πανελλήνιες: Βγαίνουν οι βαθμοί των πανελλαδικών 2019 - Οι βάσεις και οι εκτιμήσεις

27 Ιουν, 2019 - 03:06
Πανελλήνιες: Βγαίνουν οι βαθμοί των πανελλαδικών 2019 - Οι βάσεις και οι εκτιμήσεις

Το Υπουργείο την Παρασκευή μετά της 12μ.μ αναμένεται να ανοικοινώσει τις βαθμολογίες των πανελληνίων.

Πανελλήνιες 2019: Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τους βαθμούς τους και μέσω της σχετικής ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας, στο results.it.minedu.gov.gr, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό τους κωδικό.

Οι εκτιμήσεις για τις βάσεις 2019. Στα ίδια επίπεδα με πέρσι αναμένεται να κινηθούν οι βάσεις στο ανθρωπιστικό πεδίο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΕΦΕ, Γιάννη Βαφειαδάκη, οι βάσεις στο συγκεκριμένο πεδίο θα είναι σταθερές λόγω της ευκολίας των θεμάτων, σε σύγκριση με τα άλλα πεδία. Ορισμένες σχολές μπορεί να κινηθούν ανοδικά, ωστόσο, οι περισσότερες θα μείνουν στα περυσινά επίπεδα με μικρές αποκλίσεις.

Διαφορετικό θα είναι το σκηνικό στις θετικές επιστήμες, εξαιτίας της δυσκολίας στα θέματα της Φυσικής. Η πτώση των βάσεων αναμένεται να είναι σημαντική και σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΕΦΕ υπάρχει πιθανότητα οι βάσεις σε Πολυτεχνικές Σχολές να μην ξεπερνά τα 18.000 μόρια. 

Στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές. Ενδιαφέρον, όπως κάθε χρόνο, αναμένεται να υπάρξει και για τις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΕΦΕ, αυτές οι σχολές αναμένεται να τραβήξουν το ενδιαφέρον των υποψηφίων από την Περιφέρεια. Οπως εξηγεί, ένα παιδί από την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη έχει επιλογές, ενώ ένα παιδί από την Περιφέρεια πρέπει να σπουδάσει εκτός σπιτιού. Δηλαδή, από τη στιγμή που δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα, μια τέτοια σχολή είναι μονόδρομος.

Πηγή dikaiologitika news

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software