Κοινωνία

Σάμος: Αιματηρή συμπλοκή στην πλατεία Πυθαγόρα, ανάστατοι οι κάτοικοι

15 Ιουλ, 2019 - 04:07
Σάμος: Αιματηρή συμπλοκή στην πλατεία Πυθαγόρα, ανάστατοι οι κάτοικοι

Άγρια συμπλοκή μεταξύ δυο πολυπληθών ομάδων αποτελούμενη από ανθρώπους που διαμένουν στο Κ.Υ.Τ., σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία της πόλης της Σάμου.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει το samostoday δύο ομάδες μεταναστών, η κάθε μία αποτελούμενη από δεκαπέντε άτομα περίπου  θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους με σπασμένα μπουκάλια μπύρας, με αποτέλεσμα κάποια απο αυτά να τραυματισθούν στα χέρια και το πρόσωπο. Το γεγονός των τραυματισμών επιβεβαιώθηκε και από το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, όπου τουλάχιστον τρείς εκ των τραυματιών προσήλθαν για τις πρώτες βοήθειες. 

Οι συμπλοκές είχαν ως αποτέλεσμα να τρομοκρατήσουν όσους βρέθηκαν εκεί, στην καρδιά της πόλης σε ένα  σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους και να πλήξουν ακόμα περισσότερο το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της πόλης.

Τέλος σύμφωνα με την ιστοσελίδα '' αρκετοί περίοικοι της πλατείας ειδοποίησαν την Αστυνομία, αλλά όπως είπαν οι ίδιοι ποτέ δεν εμφανίστηκε. Τυχαίο γεγονός ήταν η εμφάνιση αυτοκινήτου του Λιμενικού Σώματος για την τήρηση της τάξης κατά τη υποστολή της Σημαίας και αυτό έκανε τους μετανάστες να φοβηθούν και να εξαφανιστούν στα σοκάκια πέριξ της πλατείας.''

Με πληροφορίες από: samostoday.gr

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι