Κοινωνία

«Αλληλομαχαιρώματα» γιατρών στη Σάμο μετά τις αποκαλύψεις

24 Ιουλ, 2019 - 01:07
«Αλληλομαχαιρώματα» γιατρών στη Σάμο μετά τις αποκαλύψεις

Μια ανάρτηση στο Διαδίκτυο, από έναν γιατρό που δεν εμπλέκεται στο κύκλωμα, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη εναντίον του, καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο γιατρός, συνταξιούχος στρατιωτικός χειρουργός, που προσελήφθη πέρυσι στο νοσοκομείο, στην ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης καταλόγισε στον διοικητή πως «έδωσε» εσκεμμένα τους πέντε συναδέλφους του στην Ασφάλεια, προκειμένου να εξασφαλίσει την εύνοια της νέας κυβέρνησης και να παραμείνει στη θέση του.

Ο συντάκτης της ανάρτησης χρησιμοποίησε και υβριστικές εκφράσεις κατά του διοικητή, ενώ κατονόμασε έναν προς έναν τους πέντε γιατρούς του νοσοκομείου που συνελήφθησαν ως εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα, σε μια προσπάθεια να τους υπερασπιστεί. Συκοφαντική δυσφήμηση «Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Η τιμή και η αξιοπρέπεια του καθενός είναι πάνω από οτιδήποτε. Εχω καταθέσει ήδη μήνυση εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμηση διά του Τύπου. Επίσης σκοπεύω να προσφύγω και στα αστικά δικαστήρια με αγωγή, ενώ θα υπάρξει και πειθαρχική διαδικασία εναντίον του, με όσα ορίζει ο νόμος» λέει στο «Εθνος» ο διοικητής του νοσοκομείου Σάμου, Λάζαρος Θεόφιλος, και προσέθεσε πως δεν περίμενε μια τέτοια συμπεριφορά από έναν άνθρωπο που ευεργετήθηκε από τον ίδιο. «Ο γιατρός αυτός, με πολύ μεγάλη εμπειρία, που έχει προσληφθεί επί των ημερών μου, ο ευεργετηθείς αχάριστος που με παρακαλούσε να δουλέψει στο νοσοκομείο και τον βοήθησα να το κάνει όταν προκηρύχθηκε η θέση, χρησιμοποιεί υβριστικές, απαξιωτικές και συκοφαντικές αναφορές εναντίον μου, ενώ βλακωδώς για να υπερασπιστεί τους συναδέλφους του τους κατονομάζει και τους διαπομπεύει σε όλη την κοινωνία. Οταν ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο πολλοί δεν ήξεραν και ρωτούσαν εμένα, αλλά δεν έλεγα τίποτα» τονίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ

Πηγή: ethnos.gr του Βασίλη Ιγνατιάδη

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι