officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Σύλληψη διακινητή μεταναστών στη Σάμο έπειτα από καταδίωξη

11 Σεπ, 2019 - 09:09
Σύλληψη διακινητή μεταναστών στη Σάμο έπειτα από καταδίωξη

Σε καταδίωξη ενός ύποπτου ταχύπλοου σκάφους, το οποίο μετέφερε μετανάστες προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης οι λιμενικές αρχές στη θαλάσσια περιοχή "Μυκάλη" ανατολικά της Σάμου.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, περιπολικό σκάφος του Λιμενικού με επιβαίνοντες στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Σάμου, μόλις εντόπισαν το ύποπτο ταχύπλοο το καταδίωξαν με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια το σκάφος είχε επιμελώς καλυφθεί με κόκκινο ύφασμα, χωρίς να φαίνονται τα διακριτικά του, με σκοπό την παραπλάνηση των λιμενικών αρχών, ενώ σε αυτό επέβαιναν τέσσερις μετανάστες καθώς και ο 46χρονος αλλοδαπός διακινητής τους.

Όλοι μετεπιβιβάστηκαν στο περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και μεταφέρθηκαν στη μαρίνα Πυθαγορείου Σάμου, όπου συνελήφθησαν. Σημειώνεται ότι ο διακινητής συνελήφθη για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση, καθώς το ταχύπλοο σκάφος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τη Λιμενική Αρχή Σάμου για εμπλοκή σε περιστατικά παράνομης μεταφοράς μεταναστών. Από το Λιμεναρχείο Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η μηχανοκίνητη λέμβος μαζί με τον εξωλέμβιο κινητήρα, ένα κινητό τηλέφωνο και μία συσκευή πλοήγησης.

Πηγή efsyn

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software